Olursa söylerim emin ol ama yokKomşu olsaydık öyle olurdu da sana bi sayfa kadar uzağım söylemek istediğini kendin bana söyleyebilirsin
Olursa söylerim emin ol ama yokKomşu olsaydık öyle olurdu da sana bi sayfa kadar uzağım söylemek istediğini kendin bana söyleyebilirsin
Sen yılmaza sana söylerim sen söyle dediğinden onu yazdım benim de bu ara seninle paylaşacağım hiçbir şey yokOlursa söylerim emin ol ama yok
O zaman bir sorun da yokSen yılmaza sana söylerim sen söyle dediğinden onu yazdım benim de bu ara seninle paylaşacağım hiçbir şey yok
Aynen aynen, benim açımdan hiçbir zaman yokO zaman bir sorun da yok
O zaman bir sorun da yok
ohhh kurtuldum kafam sismeyecek )) anlastilarAynen aynen, benim açımdan hiçbir zaman yok
Vallahi kurtuldunohhh kurtuldum kafam sismeyecek )) anlastilar
Sen fazla güvenme bunlara her an bişeyler olabilirohhh kurtuldum kafam sismeyecek )) anlastilar
He ya bize hiç güvenme tek şen de yetmezsin bir kaç kişi daha lazım bize biz zaten birbirimize uzak oturalım aralara sizler oturursunuzSen fazla güvenme bunlara her an bişeyler olabilir
aranizda ne gecti bilmiyorum ama bakin beni kizdirmayin yoksa her gün sizi caya pastaya kahve ye cagiririmHe ya bize hiç güvenme tek şen de yetmezsin bir kaç kişi daha lazım bize biz zaten birbirimize uzak oturalım aralara sizler oturursunuz
Ay sen bize kilo aldırmaya mı çalışıyorsun yoksaaranizda ne gecti bilmiyorum ama bakin beni kizdirmayin yoksa her gün sizi caya pastaya kahve ye cagiririm