tamam zamam bulgurum varmis yap yapBende size dirgit yaparım (diş buğdayı ve göllede deniyor) bir de yeşil mercimekten bat yaparım
tamam zamam bulgurum varmis yap yapBende size dirgit yaparım (diş buğdayı ve göllede deniyor) bir de yeşil mercimekten bat yaparım
Lolipopu sen ye, bize çiğköfte yap yoksa seni de komşuluktan men ederimama pasta baklava bal gaymak
ne isterseniz bol bol
hatta lolipop bilem var
ya varmis baktim da bulgurum varmis ya sen yeterki komsuluktan vaz gecmeLolipopu sen ye, bize çiğköfte yap yoksa seni de komşuluktan men ederim
Tersim pistir ahahaya varmis baktim da bulgurum varmis ya sen yeterki komsuluktan vaz gecme
cig köfteden vaz gecerim
senin komsulugundan vaz gecmem
Ben değil sen yapacam kardaş içli köfte de isteriztamam zamam bulgurum varmis yap yap
Kız başka kimi men ettinLolipopu sen ye, bize çiğköfte yap yoksa seni de komşuluktan men ederim
Sen akıllılık yapıyon işteBence aralarına girdiğine pişman olacaksın bakalım artık
SeniiiiKız başka kimi men ettin
Sen akıllılık yapıyon işte
Ay ben seni kabul ettim de sen men ediyon zaten ayrı ayrı takılıyor mecbur kalmadıkça bir araya gelmiyorız ama bu yılmaz kendi kaşındı kadın kavgasına şahit olacak önce yemekleri yer sonra onu en son da birbirimizi yerizSeniiii