kelebek -ütopik- V.I.P 28 Ksm 2010 #1 benim şu sıralar favorim peyman antep fıstığı reklamı sen bunu evinden başka yerde yeme uçuşuyosun muçusuyosun
benim şu sıralar favorim peyman antep fıstığı reklamı sen bunu evinden başka yerde yeme uçuşuyosun muçusuyosun
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 29 Ksm 2010 #2 Renault fluence reklamı hoşuma gidiyor. Özellikle o şakayı bende yiyince Daha bir hoşuma gitti. Birde vodafone kaçış reklamı.
Renault fluence reklamı hoşuma gidiyor. Özellikle o şakayı bende yiyince Daha bir hoşuma gitti. Birde vodafone kaçış reklamı.
MeRciMeK V.I.P V.I.P 29 Ksm 2010 #4 Çokokrem reklamı ..Ufaklık çok şirin.. Bir de antep fıstığı reklamı.. Çok nadir bakıyorum tv' ye gözüme çarpanlar bunlar ..
Çokokrem reklamı ..Ufaklık çok şirin.. Bir de antep fıstığı reklamı.. Çok nadir bakıyorum tv' ye gözüme çarpanlar bunlar ..
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 15 Ekm 2011 #5 Salih Kalyon Opet Reklamı hiç unutmamm...... neydi ya....ayrıntılı bilgi opet de..çok da umurumdaydı ayrıntılı bilgi ...bölümleri ile son zamanlarda izlediğim en güzel ve en komik reklamdır..=))) salih kalyon üstad zaten ....
Salih Kalyon Opet Reklamı hiç unutmamm...... neydi ya....ayrıntılı bilgi opet de..çok da umurumdaydı ayrıntılı bilgi ...bölümleri ile son zamanlarda izlediğim en güzel ve en komik reklamdır..=))) salih kalyon üstad zaten ....
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 15 Ekm 2011 #8 duruma göre değişir abi ama tvden bihaberim ...