arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 21 Ags 2012 #11 V3L3t dediki: türkcellin olmaz hayat bayramı paylaşınca güzel reklamını beğendim Genişletmek için tıklayın... aynen...
V3L3t dediki: türkcellin olmaz hayat bayramı paylaşınca güzel reklamını beğendim Genişletmek için tıklayın... aynen...
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 27 Ags 2012 #14 RUZG4R dediki: Dove Men reklamının şarkısı Genişletmek için tıklayın... aynenn . dün izledim ve beni şaşırttı
RUZG4R dediki: Dove Men reklamının şarkısı Genişletmek için tıklayın... aynenn . dün izledim ve beni şaşırttı
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 27 Ags 2012 #15 İLkİm* dediki: aynenn . dün izledim ve beni şaşırttı Genişletmek için tıklayın... aynen erkeklerin çilesi bu kadar güzel mi anlatılır
İLkİm* dediki: aynenn . dün izledim ve beni şaşırttı Genişletmek için tıklayın... aynen erkeklerin çilesi bu kadar güzel mi anlatılır
Esr3 Özel Üye Özel üye 27 Ags 2012 #16 Cem yilmaz turk telekom reklami miydi berlinde cekilen bayiliyorum erüklü sahnesine
Düş Özel Üye Özel üye 27 Ags 2012 #17 Kamu spotu reklamlarından ''Sağlık bakanlığı evde sağlık hizmetleri''.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 27 Ags 2012 #18 Reklamların detaylarını asla hatırlamam ama şu bayram şekeri reklamında oynayan dede ve o özlemin anlatılış şeklini çok beğenmiştim. O reklamda oynayan dedenin 123 yaşında olduğunu öğrenince daha bir ilginç geldi. Rastladığımda mutlaka izliyorum
Reklamların detaylarını asla hatırlamam ama şu bayram şekeri reklamında oynayan dede ve o özlemin anlatılış şeklini çok beğenmiştim. O reklamda oynayan dedenin 123 yaşında olduğunu öğrenince daha bir ilginç geldi. Rastladığımda mutlaka izliyorum
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 13 Şbt 2013 #20 Son günlerde şu kadınların derinliğe baktığı çikolata reklamına taktım ....Kadınlar dış görünüşe bakmaz daha derine bakar kaslara
Son günlerde şu kadınların derinliğe baktığı çikolata reklamına taktım ....Kadınlar dış görünüşe bakmaz daha derine bakar kaslara