arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 13 Şbt 2013 #22 RUZG4R dediki: Son günlerde şu kadınların derinliğe baktığı çikolata reklamına taktım ....Kadınlar dış görünüşe bakmaz daha derine bakar kaslara Genişletmek için tıklayın... ama baya saçma o reklam,kaslar beyinden de içerde gibi bişey diyordu
RUZG4R dediki: Son günlerde şu kadınların derinliğe baktığı çikolata reklamına taktım ....Kadınlar dış görünüşe bakmaz daha derine bakar kaslara Genişletmek için tıklayın... ama baya saçma o reklam,kaslar beyinden de içerde gibi bişey diyordu
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 14 Şbt 2013 #23 arz-ı hal dediki: ama baya saçma o reklam,kaslar beyinden de içerde gibi bişey diyordu Genişletmek için tıklayın... Bir reklam ancak bu kadar oksimoron olabilir
arz-ı hal dediki: ama baya saçma o reklam,kaslar beyinden de içerde gibi bişey diyordu Genişletmek için tıklayın... Bir reklam ancak bu kadar oksimoron olabilir
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 14 Şbt 2013 #24 çok derine bakarız,daha derine şefkate,daha derine kaslara yuhh!! diyor tdk'ya havale ediyorum
P Papatya V.I.P V.I.P 18 Şbt 2013 #26 Fazla televizyon izlemem... Ama eskiden 118 18 in yeşil ayıcık gibi bi şey vardı oydu favorim.