kelebek -ütopik- V.I.P 3 Eyl 2008 #1 Arkadaşlar şu an forum bende inanılmaz yavaş, sayfa yenilemesi yapması bile 2 dk kadar sürüyor. Sizde de böyle bir sorun var mı?
Arkadaşlar şu an forum bende inanılmaz yavaş, sayfa yenilemesi yapması bile 2 dk kadar sürüyor. Sizde de böyle bir sorun var mı?
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 3 Eyl 2008 #2 yavaşlık var ama çok fazla değil...çok az..firefox da bende çok takılıyodu...bende onun için explorerdan açıyorum.. Upvote 0 Downvote
yavaşlık var ama çok fazla değil...çok az..firefox da bende çok takılıyodu...bende onun için explorerdan açıyorum..
kelebek -ütopik- V.I.P 3 Eyl 2008 #3 Firefoxu da denedim exploreri de valla ikisi de birbirinden yavaş Upvote 0 Downvote
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 3 Eyl 2008 #5 bende de biraz yavaşlama var sunucumuzun değişmesi gerek sanırımm... Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 3 Eyl 2008 #7 Hımm artık sunucuyu yeni değiştirdik ama uzun süreli değil. Denemek için sadece 1 aylık aldım. Gerekirse değiştiririz süre sonunda. Upvote 0 Downvote
Hımm artık sunucuyu yeni değiştirdik ama uzun süreli değil. Denemek için sadece 1 aylık aldım. Gerekirse değiştiririz süre sonunda.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 3 Eyl 2008 #8 süre sonuna kadar da biz de iyicene bir bakarız belki ilerleyen dönemlerde normale döner... Upvote 0 Downvote
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 5 Eyl 2008 #9 bugün ben hiç sorunla karşılaşmadım...gayet iyiydi...firefoxda da explorerda da problem yoktu...sunucumuzu değiştirmeye gerek kalmayacak sanırım... Upvote 0 Downvote
bugün ben hiç sorunla karşılaşmadım...gayet iyiydi...firefoxda da explorerda da problem yoktu...sunucumuzu değiştirmeye gerek kalmayacak sanırım...
kelebek -ütopik- V.I.P 5 Eyl 2008 #10 Benim için de iyi ama artık ben chrome kullanıyorum zaten Upvote 0 Downvote