kelebek -ütopik- V.I.P 3 Eyl 2008 #1 Arkadaşlar şu an forum bende inanılmaz yavaş, sayfa yenilemesi yapması bile 2 dk kadar sürüyor. Sizde de böyle bir sorun var mı?
Arkadaşlar şu an forum bende inanılmaz yavaş, sayfa yenilemesi yapması bile 2 dk kadar sürüyor. Sizde de böyle bir sorun var mı?
wien06 V.I.P V.I.P 5 Eyl 2008 #11 kelebek dediki: Benim için de iyi ama artık ben chrome kullanıyorum zaten Genişletmek için tıklayın... Yok öyle önce yavas diye ortaligi karistir. Sonra benim icin sorun yok de onu basta deniyecektin Upvote 0 Downvote
kelebek dediki: Benim için de iyi ama artık ben chrome kullanıyorum zaten Genişletmek için tıklayın... Yok öyle önce yavas diye ortaligi karistir. Sonra benim icin sorun yok de onu basta deniyecektin
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 5 Eyl 2008 #12 Birkaç ayar daha yaptım ama bu sunucuyla işimiz yinede zor gibi. Gerçi ben sorun yaşamıyorum ama yaşayanlar var farkındayım. Upvote 0 Downvote
Birkaç ayar daha yaptım ama bu sunucuyla işimiz yinede zor gibi. Gerçi ben sorun yaşamıyorum ama yaşayanlar var farkındayım.
kelebek -ütopik- V.I.P 5 Eyl 2008 #13 wien06 dediki: Yok öyle önce yavas diye ortaligi karistir. Sonra benim icin sorun yok de onu basta deniyecektin Genişletmek için tıklayın... Benim işim forumu karıştırmak Upvote 0 Downvote
wien06 dediki: Yok öyle önce yavas diye ortaligi karistir. Sonra benim icin sorun yok de onu basta deniyecektin Genişletmek için tıklayın... Benim işim forumu karıştırmak
wien06 V.I.P V.I.P 5 Eyl 2008 #14 Hocam duydunuz degilmi forumu kimin karistirdigi belli oldu Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 5 Eyl 2008 #15 Evet hocam evet ama baya uğraştıktan sonra maalesef gerçekleri görebildim artık elimi sürmem )) Upvote 0 Downvote
wien06 V.I.P V.I.P 5 Eyl 2008 #16 YoRuMSuZ dediki: Evet hocam evet ama baya uğraştıktan sonra maalesef gerçekleri görebildim artık elimi sürmem )) Genişletmek için tıklayın... Evet hocam bende sorun yok. Artik bundan sonra kelebek'in önerileri dikkate alinmiyacaktir. Cünkü maksadi anlasilmistir Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ dediki: Evet hocam evet ama baya uğraştıktan sonra maalesef gerçekleri görebildim artık elimi sürmem )) Genişletmek için tıklayın... Evet hocam bende sorun yok. Artik bundan sonra kelebek'in önerileri dikkate alinmiyacaktir. Cünkü maksadi anlasilmistir
kelebek -ütopik- V.I.P 5 Eyl 2008 #17 wien çaktırmasana yaa sana da sır vermeye gelmiyor Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 5 Eyl 2008 #18 Olay kapandı zaten hocam Sadece kelebeğin ütopik senaryoları nedeni ile boşuna kürek çekmişiz Upvote 0 Downvote