wien06 V.I.P V.I.P 7 Eyl 2008 #4 Efsane niye secenekleri basta yazmadin Simdi millet bizi yanlis anliyacak neyse üsteki cevabi siliyim o zaman
Efsane niye secenekleri basta yazmadin Simdi millet bizi yanlis anliyacak neyse üsteki cevabi siliyim o zaman
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 7 Eyl 2008 #6 Hakikaten karıştırmışsın ortalığı Efsane ben Wen hocamı dostça kaliteli paylaşımları için öpüyorum ve anketi açmış oluyorum
Hakikaten karıştırmışsın ortalığı Efsane ben Wen hocamı dostça kaliteli paylaşımları için öpüyorum ve anketi açmış oluyorum
wien06 V.I.P V.I.P 7 Eyl 2008 #8 Hocam bende sizi yöneticiliginizden ve böyle bir forumu bize kazandirdiginizdan dolayi öpüyorum Bu arada Efsane anketi tek secenekli yapmissin o yüzden seni öpemedim Secenegi cogaltabilirsin veya dördüncü secenek olarak Hepsinide diye ekliyebilirsin
Hocam bende sizi yöneticiliginizden ve böyle bir forumu bize kazandirdiginizdan dolayi öpüyorum Bu arada Efsane anketi tek secenekli yapmissin o yüzden seni öpemedim Secenegi cogaltabilirsin veya dördüncü secenek olarak Hepsinide diye ekliyebilirsin
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 7 Eyl 2008 #10 Siz BiLirsiniz..Biz KArdeşÇe Öpmek AnLamında Şeyettirmiştik.. Yav Anketi DüzenLemeyi BuLamadm Nerden Yapıoduk..:S
Siz BiLirsiniz..Biz KArdeşÇe Öpmek AnLamında Şeyettirmiştik.. Yav Anketi DüzenLemeyi BuLamadm Nerden Yapıoduk..:S