LoSt_LoVe Forum Onuru 22 Nsn 2009 #12 Okumuyorum da burada göz attım bazılarınıda okudum kısacası okumuyorum.
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 22 Nsn 2009 #13 Şimdi okuyorum dersem yalan olur Her forumda aynı şeyler sonuçta siyaset yapma, küfür etme, alkollü araç kullanma falan filan
Şimdi okuyorum dersem yalan olur Her forumda aynı şeyler sonuçta siyaset yapma, küfür etme, alkollü araç kullanma falan filan
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 22 Nsn 2009 #14 Herzaman takip ederim her an bir DEGISIKLIK yapila biliyor ) bütün konularda baktigim gibi mutlaka bakiyorum
Herzaman takip ederim her an bir DEGISIKLIK yapila biliyor ) bütün konularda baktigim gibi mutlaka bakiyorum
dağcı Üstat 22 Nsn 2009 #15 yaw inanın hiç okumadım bi sakıncası var mı acep :S kuralsız pek iş yapmam ama :S
dağcı Üstat 22 Nsn 2009 #16 yorumları bile okumamıştım yaw hep göz atıyorlar zaten bu göz atmalarınız değil mi milleti baştan çıkartan
yorumları bile okumamıştım yaw hep göz atıyorlar zaten bu göz atmalarınız değil mi milleti baştan çıkartan
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 23 Nsn 2009 #18 bn okuyorum demiştim ama sadece bizim forumda okudum...baska forumda hiç bakmadım..göz bile atmadım..
bn okuyorum demiştim ama sadece bizim forumda okudum...baska forumda hiç bakmadım..göz bile atmadım..
hayelgözlüm Katılımcı 28 Nsn 2009 #19 şimcik ne yalan söliyimki hepsini okumuyorum çünki bildimiz şeyler ve bir insan kendini bildiği zaman bence kuralı okusada okumasada aynı ama şöyle bir göz atıyorum farklı birşey olurda gözden kaçırırda hataya düşerim diye en böyük korkumda bu benim dermişim
şimcik ne yalan söliyimki hepsini okumuyorum çünki bildimiz şeyler ve bir insan kendini bildiği zaman bence kuralı okusada okumasada aynı ama şöyle bir göz atıyorum farklı birşey olurda gözden kaçırırda hataya düşerim diye en böyük korkumda bu benim dermişim