Forum Sisteminde Yenilikler

Forumda son mesajlarda eski üyelerimizin "Bu kaynak artık kaldırıldı ve indirilemez." mesajlarını görebilirsiniz. Bu durum, üyemizin açtığı bir indirme kaynağı silindiğinde otomatik olarak yorum sayfasına eklenen bir mesaj. Kırık bağlantılara sahip indirme linkleri silindikçe konu sahibinin otomatik mesaj yorum sayfasına ekleniyor. Eski üyelerimiz topluca foruma geri mi döndü diye düşünülmesin. :)

Forumda son mesajlarda eski üyelerimizin "Bu kaynak artık kaldırıldı ve indirilemez." mesajlarını görebilirsiniz. Bu durum, üyemizin açtığı bir indirme kaynağı silindiğinde otomatik olarak yorum sayfasına eklenen bir mesaj. Kırık bağlantılara sahip indirme linkleri silindikçe konu sahibinin otomatik mesaj yorum sayfasına ekleniyor. Eski üyelerimiz topluca foruma geri mi döndü diye düşünülmesin. :)
Bu aralar hic Müsait değilim 😟maglum 10 güne 3 tane dügün sıgdı 😀
Bugün baktım. Gerçekten şaşırdım. Konu kıtlemelere. Takı sen açıklama yazana kadar 😀

Uzun zamandır forumumuzda kayda değer bir yenilik yapmamıştık. Artık bunun zamanı geldi...

Artık sorduğunuz soruları yapay zekaya sahip olan kullanıcımız @CerezBilge cevaplayacak :D

Peki bu sistem nasıl işleyecek?​

Yeni oluşturduğumuz (bu özellik sadece bu bölümde çalışıyor) Kişisel Sorular AI) bölümüne soracağınız her soruya @CerezBilge adlı üyemiz otomatik olarak cevap verecek... Siz üyemizin verdiği cevabı alıntılayıp (tüm mesajı alıntılamaya gerek yok sadece cevap veya detay istediğiniz bölümü alıntılayabilirsiniz) yeni bir soru sorduğunuzda üyemiz sorularınızı cevaplamaya devam edecek...

Cevapları görmek için sayfayı yenilemeniz yeterli.

Aynı başlık altında ya da başka soru başlıkları ile karşılıklı konuşmayı istediğiniz kadar sürdürebilirsiniz...

Bu sistemi kullanırken aldığınız cevapların doğruluğundan kesin olarak emin olmamanız gerek. Daha çok yaşama dair sorular sormanızı öneririm. Ayrıca sistem boş zamanlarınızda karşınızda sorduğunuz her soruya cevap veren biri olduğu için can sıkıntınıza da birebir iyi gelecek :D:D

Üye olan herkes yapay zekaya sahip üyemize sorularını sorabilir... Kafanıza takılan sorular varsa alabilirim....

Not: Sistem test amaçlı kuruldu, verimli kullanılması ve beğenilmesi durumunda kredi yüklemesi yapılarak sistemin devam etmesi sağlanacak. Çünkü sistemin arkaplanında OPENAI GPT 3.5 TURBO var. :)

Bu yeniliği sevdim zaman buldukça sorularıma maruz kalacak @CerezBilge 🤣

Aslında yapay zeka gelişmelerini yakından takip ediyorum (bölümüm gereği) 3.5 Turbo 2021 yılına kadar olan verilerle cevaplar türetiyor. Bu nedenle güncel konularda sorulardan ziyade geneli kapsayan sorular sormak gerek. Örneğin "Bugün günlerden ne?" şeklinde bir soru sorulduğunda yanlış cevap verebilir, onun için geçerli son yıl 2021 yılıdır, her şeye rağmen inanılmaz bir bilgi dağarcığına sahip ve eğlenceli. Yakın zamanda GPT -4.0o sürümüyle de borumda tanışmak mükemmel olur 🤣

Yeniliklerde sınır tanımıyoruz :)

Artık foruma geldiğinizde sohbet edecek kimse yok diye düşünmeye gerek yok :)

Sınırsız Sohbet Özelliği [AI - Artificial intelligence (Yapay Zeka)]​

Sohbet satırına /ai yaz, bir boşluk bırak ve istediğini (bir fikir, bir soru, vs) yaz ve sohbete başla. @CerezBilge sizinle sohbet etmekten keyif alacağını bana söyledi. :D

Bu arada Kişisel Sorular (AI)
alanına da sorduğunuz sorulara anında cevap alacağınızı unutmayınız. Bu bölüm de gölgede kalmasın. :)

Detaylar BURADA

Geri