yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör Perşembe - 03:10 #291 YoRuMSuZ dediki: Sanal ile ödeniyor hocam, hesabın da 2000 var ve bu özelliğin fiyatı sadece 25 Genişletmek için tıklayın... abim 25 diye cagirdin sepete 5 tane ekledim 250 m gitti nasil 25 se
YoRuMSuZ dediki: Sanal ile ödeniyor hocam, hesabın da 2000 var ve bu özelliğin fiyatı sadece 25 Genişletmek için tıklayın... abim 25 diye cagirdin sepete 5 tane ekledim 250 m gitti nasil 25 se
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE Perşembe - 18:15 #292 yilmaz27 dediki: abim 25 diye cagirdin sepete 5 tane ekledim 250 m gitti nasil 25 se Genişletmek için tıklayın... Ama komsum tek satın almakla olmuyorki he biliyoruz almancısın para çok saçıp savuruyor sun parayı verince biraz da ayarlarında oynamak kazım degilmi Haha yani işlem yapmak lazım
yilmaz27 dediki: abim 25 diye cagirdin sepete 5 tane ekledim 250 m gitti nasil 25 se Genişletmek için tıklayın... Ama komsum tek satın almakla olmuyorki he biliyoruz almancısın para çok saçıp savuruyor sun parayı verince biraz da ayarlarında oynamak kazım degilmi Haha yani işlem yapmak lazım
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... Perşembe - 18:49 #293 Artık bunların hiç önemi yok, sistemi sıfırladık ve kazanmak ve harcamakla ilgili yeni kriterlerimiz var, tabi ki her şey üyelerimizin lehine
Artık bunların hiç önemi yok, sistemi sıfırladık ve kazanmak ve harcamakla ilgili yeni kriterlerimiz var, tabi ki her şey üyelerimizin lehine