Enda Neylersin!!! V.I.P 29 Nsn 2021 #141 Ellerine sağlık canım ne güzel olmuş şu resimlere isim yazmayı bana da öğretin da?
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 29 Nsn 2021 #142 AyLiz dediki: Ellerine sağlık canım ne güzel olmuş şu resimlere isim yazmayı bana da öğretin da? Genişletmek için tıklayın... Bende instagramdan yaptim ahaha ??
AyLiz dediki: Ellerine sağlık canım ne güzel olmuş şu resimlere isim yazmayı bana da öğretin da? Genişletmek için tıklayın... Bende instagramdan yaptim ahaha ??
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 29 Nsn 2021 #143 AyLiz dediki: Ellerine sağlık canım ne güzel olmuş şu resimlere isim yazmayı bana da öğretin da? Genişletmek için tıklayın... Ceb telefonundan da yaza biliyorsun illaki bir site olmasi gerekmiyor
AyLiz dediki: Ellerine sağlık canım ne güzel olmuş şu resimlere isim yazmayı bana da öğretin da? Genişletmek için tıklayın... Ceb telefonundan da yaza biliyorsun illaki bir site olmasi gerekmiyor
Enda Neylersin!!! V.I.P 29 Nsn 2021 #144 yesim434 dediki: Ceb telefonundan da yaza biliyorsun illaki bir site olmasi gerekmiyor Genişletmek için tıklayın... Nasıl yapacaz onu ben bilmiyorum bu özelliği galiba benim telefonda var mı acaba
yesim434 dediki: Ceb telefonundan da yaza biliyorsun illaki bir site olmasi gerekmiyor Genişletmek için tıklayın... Nasıl yapacaz onu ben bilmiyorum bu özelliği galiba benim telefonda var mı acaba
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 29 Nsn 2021 #145 her telefonda mevcutt musayit olunca anlatacagim
Enda Neylersin!!! V.I.P 29 Nsn 2021 #146 yesim434 dediki: her telefonda mevcutt musayit olunca anlatacagim Genişletmek için tıklayın... Tamam
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 29 Nsn 2021 #147 AyLiz dediki: Nasıl yapacaz onu ben bilmiyorum bu özelliği galiba benim telefonda var mı acaba Genişletmek için tıklayın... Galeriye girdiginde oradan fotografi acinca, fotograf duzenle varya canim her telefonda vardir illaki oradan yazabilirsin istedigin yaziyi.
AyLiz dediki: Nasıl yapacaz onu ben bilmiyorum bu özelliği galiba benim telefonda var mı acaba Genişletmek için tıklayın... Galeriye girdiginde oradan fotografi acinca, fotograf duzenle varya canim her telefonda vardir illaki oradan yazabilirsin istedigin yaziyi.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 29 Nsn 2021 #148 Fotoğraf çektikten sonra cep telefonundan düzenle tuşuna bas O zaman orda Metin ekleme özelliği varsa cep telefonunda çıkar bunu dene ilk öncelikle
Fotoğraf çektikten sonra cep telefonundan düzenle tuşuna bas O zaman orda Metin ekleme özelliği varsa cep telefonunda çıkar bunu dene ilk öncelikle
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 29 Nsn 2021 #149 GüLüCüKツ dediki: Bende instagramdan yaptim ahaha ?? Genişletmek için tıklayın... Bende Istagramdan yapıyorum. İstediğim renkte yazıları yazıp yerleştire biliyorum ?
GüLüCüKツ dediki: Bende instagramdan yaptim ahaha ?? Genişletmek için tıklayın... Bende Istagramdan yapıyorum. İstediğim renkte yazıları yazıp yerleştire biliyorum ?
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 4 Mys 2021 #150 Huzur istiyorsan dürüst olacaksın. Çünkü yalanlar seni daima diken üstünde yaşamaya mahkûm eder.