arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 17 Şbt 2012 #11 işte bu benim sülümanım annemler yokken eve alıyorum,onlar gelince bahçeye
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 17 Şbt 2012 #12 Caglayagmur dediki: teşekkürler Gülüm akvaryum en iyisi bakım için yoksa ben neler beslemek isterdim ama olmuyor işte. Genişletmek için tıklayın... Rica ederi ablam, balığın olduğunu bildiğim için uydurma yazmadım arz-ı hal dediki: kedilerim var 5 tane köpeklerimde var 2 tane resimlerini koyucam ama beceremedim zeyno doğru tahmin etmişsin yani Genişletmek için tıklayın... Sallamıştım sitem dediki: çok tatlı yaa eve giriyorum hemen atlıyor omzuma çok seviyorum onu Genişletmek için tıklayın... Bende benim kuşumu seviyorum üstümü pislesede arz-ı hal dediki: işte bu benim sülümanım annemler yokken eve alıyorum,onlar gelince bahçeye Genişletmek için tıklayın... Yakalanma annene
Caglayagmur dediki: teşekkürler Gülüm akvaryum en iyisi bakım için yoksa ben neler beslemek isterdim ama olmuyor işte. Genişletmek için tıklayın... Rica ederi ablam, balığın olduğunu bildiğim için uydurma yazmadım arz-ı hal dediki: kedilerim var 5 tane köpeklerimde var 2 tane resimlerini koyucam ama beceremedim zeyno doğru tahmin etmişsin yani Genişletmek için tıklayın... Sallamıştım sitem dediki: çok tatlı yaa eve giriyorum hemen atlıyor omzuma çok seviyorum onu Genişletmek için tıklayın... Bende benim kuşumu seviyorum üstümü pislesede arz-ı hal dediki: işte bu benim sülümanım annemler yokken eve alıyorum,onlar gelince bahçeye Genişletmek için tıklayın... Yakalanma annene
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 17 Şbt 2012 #14 RUZG4R dediki: kaplumbağa olur bak o mahlukat dışında her hayvanı beslerim Genişletmek için tıklayın... Aslında efsaneye o mahlukatı yazacaktımda senin dilinden kurtulamam diye vazgeçtim
RUZG4R dediki: kaplumbağa olur bak o mahlukat dışında her hayvanı beslerim Genişletmek için tıklayın... Aslında efsaneye o mahlukatı yazacaktımda senin dilinden kurtulamam diye vazgeçtim
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 17 Şbt 2012 #15 ben hayvan beslemiyom mu ya şöyle beyaz bi yılan koyar insan
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 17 Şbt 2012 #16 KıRMıZı dediki: ben hayvan beslemiyom mu ya şöyle beyaz bi yılan koyar insan Genişletmek için tıklayın... Kırmızı da Sincap Besliyormuş.. Ayy Ne Şeker, Dondurma Yerken Yakanlanmış Çerezforum Kameralarına Hatta kırmızı yediriyor dondurmayı Kırmızının olduğu kolundan belli kırmızı giymiş
KıRMıZı dediki: ben hayvan beslemiyom mu ya şöyle beyaz bi yılan koyar insan Genişletmek için tıklayın... Kırmızı da Sincap Besliyormuş.. Ayy Ne Şeker, Dondurma Yerken Yakanlanmış Çerezforum Kameralarına Hatta kırmızı yediriyor dondurmayı Kırmızının olduğu kolundan belli kırmızı giymiş
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 17 Şbt 2012 #18 Bu sincabı pek begendim Kırmızılım arada sevebilirmiyim
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 25 Şbt 2012 #19 Pc-x' in memlekette Ayısının olduğunu öğrendik. Aldığımız duyuma göre ara sıra özledikçe uçağa atlayıp yanına gidiyormuş Berenn'de çocukken oynadığı panda oyuncakların ardından, gerçeğini aldırıp beslemeye başlamış CeBuR abim beslediği hayvanlarda da farklılığını gösterdi Hamam böceklerini öldürmeye kıyamayınca Beslemeye karar vermiş Felsefe-mi, bir türlü kurtulamadığı teyzelerin hediye ettiğiği Civcive bakarken görüntülendi Malum kırsal kesimde tavuk ve civciv meşhur Mercimeği de böcek beslerken yakalamışlar.. Hemen korkmayın, Bu böcek Uğur böceği.. Sevimli Bi Böcek
Pc-x' in memlekette Ayısının olduğunu öğrendik. Aldığımız duyuma göre ara sıra özledikçe uçağa atlayıp yanına gidiyormuş Berenn'de çocukken oynadığı panda oyuncakların ardından, gerçeğini aldırıp beslemeye başlamış CeBuR abim beslediği hayvanlarda da farklılığını gösterdi Hamam böceklerini öldürmeye kıyamayınca Beslemeye karar vermiş Felsefe-mi, bir türlü kurtulamadığı teyzelerin hediye ettiğiği Civcive bakarken görüntülendi Malum kırsal kesimde tavuk ve civciv meşhur Mercimeği de böcek beslerken yakalamışlar.. Hemen korkmayın, Bu böcek Uğur böceği.. Sevimli Bi Böcek