Foruma Üye Kazandıranlar

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Arkadaşlar. Biraz önce kimler forumumuza üye kazandırmak anlamında bir çaba içinde bulunmu bir bakayım dedim. Sonuçları sizinle de paylaşmak istedim. Tabii gönül yöneticilerimizin ilk sıralarda olmasını isterdi :)

Düzenleme: Genel istek üzerine resim silindi ... :)

Liste daha küçük rakamlarla uzayıp gidiyor...

Bu bir gönül olayı dağcı. Burayı benim olarak görmedim hiçbir zaman. Hepimizin...

Aslında eminim görünen listenin dışında tavsiye yolu ile üye olup kimin tavsiye ettiğini yazmayan onlarca üye vardır. Bu sadece resmi rakamlar...

Hocam malesef benim bulundugum cevrede forumu tavsiye edebilecegim kisi cok az bunun nedeni ise bana göre forumu tavsiye edecegim kisinin forumda kalici olmasi ve foruma bir katki saglamasi gerekmekte su an cevremde bunu yapabilecek kisilerin malesef bazilarinin kendi siteleri var bazilari ise baska forumlarda görevli o yüzden bende elimden geldigi kadar forumun kaliteli bir hale gelip ziyaret amaciyla gelenlerin üye olmasina gayret ediyorum.

Hocam elbette biliyorum. Forumun, gerçek anlamda bilgi paylaşımına dayalı bir forum olmasındaki gayretininizi ve emeğinizi hepimiz görüyor ve yürekten takdir ediyoruz. İyiki varsınız.

Herkes için geçerli arkadaşlar bu sözler. İyiki varsınız iyi ki birlikteyiz.

Hocam malesef benim bulundugum cevrede forumu tavsiye edebilecegim kisi cok az bunun nedeni ise bana göre forumu tavsiye edecegim kisinin forumda kalici olmasi ve foruma bir katki saglamasi gerekmekte su an cevremde bunu yapabilecek kisilerin malesef bazilarinin kendi siteleri var bazilari ise baska forumlarda görevli o yüzden bende elimden geldigi kadar forumun kaliteli bir hale gelip ziyaret amaciyla gelenlerin üye olmasina gayret ediyorum.

Aslinda forumu olani wep sayfasi olana tafsiye edecen :))) cunku ozaman merak icinde geliyorlar yada program almak icin :))
not burada sadece angel var isvicreden birde afyonlum var geri almanya :))
türkiye ve isvec :))

bende şuanda kardeşime tavsiye edebildim.

elimden daha fazlası gelmedi çünkü bütün arkadaşlarım başka yerlerde.
yinede elimden geleni yaparım.

Geri