Benim düsüncem emek felan degil sevdigimiz icin Burdayiz hemi egleniyoruz hem paylaşim yapıyoruz mesaj cok yada az olmus hic önemli degil önemli olan paylasim yapmak
Benim düsüncem emek felan degil sevdigimiz icin Burdayiz hemi egleniyoruz hem paylaşim yapıyoruz mesaj cok yada az olmus hic önemli degil önemli olan paylasim yapmak
Biz de mesaj sayısını kastetmiyoruz zaten canısım herkes kendince katkıda bulunuyor işte kimi konu açıyor ,kimi cevap yazıyor ,kimi varlığıyla destek oluyor ?
Biz de mesaj sayısını kastetmiyoruz zaten canısım herkes kendince katkıda bulunuyor işte kimi konu açıyor ,kimi cevap yazıyor ,kimi varlığıyla destek oluyor ?
varlik )) nikini gir bak bak git sinir oluyorum sanki cok zor 2 mesaj atmak )) tamam önceden paylasimlari olmus inkar etmiyoruz simdide gelincede paylasim yapilabilir yorum yazila bilir degilmi )n fistik
varlik )) nikini gir bak bak git sinir oluyorum sanki cok zor 2 mesaj atmak )) tamam önceden paylasimlari olmus inkar etmiyoruz simdide gelincede paylasim yapilabilir yarum yazila bilir degilmi )n fistik
yok cannn ben katmayin ben buranin kuruldugu günden bu yana burdayim kac sene ildu cok paylasimci biri olsaydim ))) kimse tutamazdi beni yukarida belirtigim gibi arada bir gürlüyorum hepsi o