GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 30 Tem 2018 #32 merakettim dediki: Yalnız biri bana oy vermiş Genişletmek için tıklayın... O kiside sen misin acaba ?
merakettim dediki: Yalnız biri bana oy vermiş Genişletmek için tıklayın... O kiside sen misin acaba ?
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 30 Tem 2018 #33 TeBeSSüm dediki: O kiside sen misin acaba ? Genişletmek için tıklayın... Yok ben Çirkin Kral'a vermişim oyumu
TeBeSSüm dediki: O kiside sen misin acaba ? Genişletmek için tıklayın... Yok ben Çirkin Kral'a vermişim oyumu
Enda Neylersin!!! V.I.P 24 Nsn 2021 #34 Buradakilerin çoğunu tanımıyorum? Şimdilerde foruma en çok katkısı olan @yesim434 @GüLüCüKツ @KaderKatibi @Artemis ve @KuMRu hanımlar da bu yolda ilerliyor
Buradakilerin çoğunu tanımıyorum? Şimdilerde foruma en çok katkısı olan @yesim434 @GüLüCüKツ @KaderKatibi @Artemis ve @KuMRu hanımlar da bu yolda ilerliyor
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 24 Nsn 2021 #35 Beni cik aradan canisim arada kafam estikce parliyorum geri herkesin emegine yüregine saglik
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 24 Nsn 2021 #36 AyLiz dediki: Buradakilerin çoğunu tanımıyorum? Şimdilerde foruma en çok katkısı olan @yesim434 @GüLüCüKツ @KaderKatibi @Artemis ve @KuMRu hanımlar da bu yolda ilerliyor Genişletmek için tıklayın... Birebir katiliyorum ama kendini unutmussun canim ?
AyLiz dediki: Buradakilerin çoğunu tanımıyorum? Şimdilerde foruma en çok katkısı olan @yesim434 @GüLüCüKツ @KaderKatibi @Artemis ve @KuMRu hanımlar da bu yolda ilerliyor Genişletmek için tıklayın... Birebir katiliyorum ama kendini unutmussun canim ?
Enda Neylersin!!! V.I.P 24 Nsn 2021 #37 GüLüCüKツ dediki: Birebir katiliyorum ama kendini unutmussun canim ? Genişletmek için tıklayın... Onu da sizden bekledim sonunda birinin aklına gelebildim?
GüLüCüKツ dediki: Birebir katiliyorum ama kendini unutmussun canim ? Genişletmek için tıklayın... Onu da sizden bekledim sonunda birinin aklına gelebildim?
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 24 Nsn 2021 #38 AyLiz dediki: Onu da sizden bekledim sonunda birinin aklına gelebildim? Genişletmek için tıklayın... Senin emeğin göz ardı edilemez canımcım benim tek oyum olsaydi onuda sana verirdim @AyLiz ???
AyLiz dediki: Onu da sizden bekledim sonunda birinin aklına gelebildim? Genişletmek için tıklayın... Senin emeğin göz ardı edilemez canımcım benim tek oyum olsaydi onuda sana verirdim @AyLiz ???
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 24 Nsn 2021 #39 yesim434 dediki: Beni cik aradan canisim arada kafam estikce parliyorum geri herkesin emegine yüregine saglik Genişletmek için tıklayın... Senin ve @AyLiz in emeği hepimizden fazla bunu kabul etmek lazım. Eski üyelerinde emeği çok unutmamak gerekir.
yesim434 dediki: Beni cik aradan canisim arada kafam estikce parliyorum geri herkesin emegine yüregine saglik Genişletmek için tıklayın... Senin ve @AyLiz in emeği hepimizden fazla bunu kabul etmek lazım. Eski üyelerinde emeği çok unutmamak gerekir.
Enda Neylersin!!! V.I.P 24 Nsn 2021 #40 KuMRu dediki: Senin emeğin göz ardı edilemez canımcım benim tek oyum olsaydi onuda sana verirdim @AyLiz ??? Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler canım benim
KuMRu dediki: Senin emeğin göz ardı edilemez canımcım benim tek oyum olsaydi onuda sana verirdim @AyLiz ??? Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler canım benim