YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 8 Mys 2019 #21 EsRaRenGiz dediki: Aklımda tilkiler dönmeye başladı okulu bırakıp iş hayatına erkenden mi atılsam burada Genişletmek için tıklayın... Dükkan açıyorum yakında öyle ürünler olacak ki dükkanda birikimlerinizi harcamadan duramayacak kimse.
EsRaRenGiz dediki: Aklımda tilkiler dönmeye başladı okulu bırakıp iş hayatına erkenden mi atılsam burada Genişletmek için tıklayın... Dükkan açıyorum yakında öyle ürünler olacak ki dükkanda birikimlerinizi harcamadan duramayacak kimse.
Enda Neylersin!!! V.I.P 8 Mys 2019 #22 YoRuMSuZ dediki: Dükkan açıyorum yakında öyle ürünler olacak ki dükkanda birikimlerinizi harcamadan duramayacak kimse. Genişletmek için tıklayın... O zaman paralar yeniden senin kasaya dönecek desene
YoRuMSuZ dediki: Dükkan açıyorum yakında öyle ürünler olacak ki dükkanda birikimlerinizi harcamadan duramayacak kimse. Genişletmek için tıklayın... O zaman paralar yeniden senin kasaya dönecek desene
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 11 Mys 2019 #24 Mesaj düzenlemedeki eksi olayını sevmedim . Harf hatası yüzünden 5 gitti.Itirazım varrrrr ???
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 11 Mys 2019 #25 Çağlayağmur dediki: Harf hatası yüzünden 5 gitti Genişletmek için tıklayın... Hatasız mesajlarla hatalı mesajlar arasında bir fark olmalı değil mi canom
Çağlayağmur dediki: Harf hatası yüzünden 5 gitti Genişletmek için tıklayın... Hatasız mesajlarla hatalı mesajlar arasında bir fark olmalı değil mi canom
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 11 Mys 2019 #26 YoRuMSuZ dediki: Hatasız mesajlarla hatalı mesajlar arasında bir fark olmalı değil mi canom Genişletmek için tıklayın... Sende haklısın canom. Da bir bücürle yazarken oluyor işte hatalar ???
YoRuMSuZ dediki: Hatasız mesajlarla hatalı mesajlar arasında bir fark olmalı değil mi canom Genişletmek için tıklayın... Sende haklısın canom. Da bir bücürle yazarken oluyor işte hatalar ???
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 11 Mys 2019 #27 Çağlayağmur dediki: bir bücürle yazarken oluyor işte hatalar Genişletmek için tıklayın... O bücüre feda olsun bütün 'ler
Çağlayağmur dediki: bir bücürle yazarken oluyor işte hatalar Genişletmek için tıklayın... O bücüre feda olsun bütün 'ler
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 12 Mys 2019 #28 YoRuMSuZ dediki: O bücüre feda olsun bütün 'ler Genişletmek için tıklayın... Sağolasın dayısı ??
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 13 Mys 2019 #29 Sadece bendemi öyle bilmiyorum ama ne konu açtıktan sonra nede konuya mesaj yazdığımda ekleme olmuyor.
Sadece bendemi öyle bilmiyorum ama ne konu açtıktan sonra nede konuya mesaj yazdığımda ekleme olmuyor.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 13 Mys 2019 #30 Bir sorun vardı çözene kadar geçici kapattım, bu gece açılacak hatta marketi de küçük bir bölümle açalım.
Bir sorun vardı çözene kadar geçici kapattım, bu gece açılacak hatta marketi de küçük bir bölümle açalım.