_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 7 Şbt 2014 #12 ZeyNoO dediki: Ben söylüyorum dikkatimi çekenlerden biri @_nehir_ Genişletmek için tıklayın... Tabii ki benim de dikkatimi en başta çekenlerden biri adminem ) Diğerlerini söylemeyeceğim işte
ZeyNoO dediki: Ben söylüyorum dikkatimi çekenlerden biri @_nehir_ Genişletmek için tıklayın... Tabii ki benim de dikkatimi en başta çekenlerden biri adminem ) Diğerlerini söylemeyeceğim işte
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 8 Şbt 2014 #15 @RUZG4R bugün foruma yaydığı enerjiyle dikkatimi çekenlerdendi yarın ne olur bilemem tabi
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 8 Şbt 2014 #17 herkesi takip etmeye çalışıyorum takip ettiğim özel biri yok bu aralar
MeRciMeK V.I.P V.I.P 8 Şbt 2014 #18 Ara ara forumda online bir nick görüyorum valla nick hoşuma gitti baya Arkadaşı aktif görmek nasip olur umarım
Ara ara forumda online bir nick görüyorum valla nick hoşuma gitti baya Arkadaşı aktif görmek nasip olur umarım
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 8 Şbt 2014 #19 Tüm forumdaşlar dikkatimi çekiyor