muhtar* Özel Üye Özel üye 21 Eyl 2013 #31 nazenin dediki: hem çağır hem de nerden gördü bu kız .. Genişletmek için tıklayın... nasıl oldu çağırmışım bende anlamadım
nazenin dediki: hem çağır hem de nerden gördü bu kız .. Genişletmek için tıklayın... nasıl oldu çağırmışım bende anlamadım
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 21 Eyl 2013 #32 yaren* dediki: bi kere gördün yeter Genişletmek için tıklayın... yetmeezzz .. gördüm bi kere hasret sarıyo sonra..
yaren* dediki: bi kere gördün yeter Genişletmek için tıklayın... yetmeezzz .. gördüm bi kere hasret sarıyo sonra..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 21 Eyl 2013 #33 nazenin dediki: yetmeezzz .. gördüm bi kere hasret sarıyo sonra.. Genişletmek için tıklayın... vuruldun bana dime biliyordum zaten
nazenin dediki: yetmeezzz .. gördüm bi kere hasret sarıyo sonra.. Genişletmek için tıklayın... vuruldun bana dime biliyordum zaten
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 21 Eyl 2013 #34 yaren* dediki: vuruldun bana dime biliyordum zaten Genişletmek için tıklayın... haha hem de nasıl.. aşkından garip hallere düştüm..
yaren* dediki: vuruldun bana dime biliyordum zaten Genişletmek için tıklayın... haha hem de nasıl.. aşkından garip hallere düştüm..
felsefe_mi ...!... Özel üye 21 Eyl 2013 #35 Seneye tayinimi İstanbula aldırıp kırmızı hakkındaki merakımı gidereceğim
~meLek~ GalataSaray'ım 20 Ekm 2013 #36 @MeRciMeK (sıcakkanlı birine benziyo keske tanısabilsek,üye olmadan öncede merak ediyodum zaten ) Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
MeRciMeK V.I.P V.I.P 21 Ekm 2013 #37 RebeL Angel dediki: MeRciMeK (sıcakkanlı birine benziyo keske tanısabilsek,üye olmadan öncede merak ediyodum zaten ) Genişletmek için tıklayın... Tanışalım Genel olarak soğuk insan olarak tanımlanırım ama bide sen bak bakalım nasılım
RebeL Angel dediki: MeRciMeK (sıcakkanlı birine benziyo keske tanısabilsek,üye olmadan öncede merak ediyodum zaten ) Genişletmek için tıklayın... Tanışalım Genel olarak soğuk insan olarak tanımlanırım ama bide sen bak bakalım nasılım
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 26 Şbt 2017 #40 felsefe_mi dediki: Seneye tayinimi İstanbula aldırıp kırmızı hakkındaki merakımı gidereceğim Genişletmek için tıklayın... Hala bekliyorum tayinini almanı
felsefe_mi dediki: Seneye tayinimi İstanbula aldırıp kırmızı hakkındaki merakımı gidereceğim Genişletmek için tıklayın... Hala bekliyorum tayinini almanı