_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 9 Ksm 2015 #21 YoRuMSuZ dediki: Henüz talep gelmedi. Hem TL sini alan burada yayınlamak zorunda değil tamamen gizlilik esastır bu takasta. Genişletmek için tıklayın... Tam da aynı anda yazmışız yalnız
YoRuMSuZ dediki: Henüz talep gelmedi. Hem TL sini alan burada yayınlamak zorunda değil tamamen gizlilik esastır bu takasta. Genişletmek için tıklayın... Tam da aynı anda yazmışız yalnız
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 9 Ksm 2015 #22 En az ödeme 10 TL En çok konusuna değinmemiştim ama bu vesile ile değineyim. En çok 50 TL'lik dilimlerle ödeme yapılacak.
En az ödeme 10 TL En çok konusuna değinmemiştim ama bu vesile ile değineyim. En çok 50 TL'lik dilimlerle ödeme yapılacak.
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 9 Ksm 2015 #23 YoRuMSuZ dediki: En az ödeme 10 TL En çok konusuna değinmemiştim ama bu vesile ile değineyim. En çok 50 TL'lik dilimlerle ödeme yapılacak. Genişletmek için tıklayın... Fazla biriktirmeyelim diyorsun yani bana uyar
YoRuMSuZ dediki: En az ödeme 10 TL En çok konusuna değinmemiştim ama bu vesile ile değineyim. En çok 50 TL'lik dilimlerle ödeme yapılacak. Genişletmek için tıklayın... Fazla biriktirmeyelim diyorsun yani bana uyar
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 9 Ksm 2015 #24 Evet fazla da biriktirebilirsin ama 50 lik dilimlerle gönderirim. PayPal varsa 10 TL ve 50 TL lik dilimleri göz ardı edebiliriz. Çünkü PayPal ödemesi bir tıkla yapılabiliyor.
Evet fazla da biriktirebilirsin ama 50 lik dilimlerle gönderirim. PayPal varsa 10 TL ve 50 TL lik dilimleri göz ardı edebiliriz. Çünkü PayPal ödemesi bir tıkla yapılabiliyor.
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 9 Ksm 2015 #25 YoRuMSuZ dediki: Evet fazla da biriktirebilirsin ama 50 lik dilimlerle gönderirim. PayPal varsa 10 TL ve 50 TL lik dilimleri göz ardı edebiliriz. Çünkü PayPal ödemesi bir tıkla yapılabiliyor. Genişletmek için tıklayın... Şu mesajla beraber 1000 tamamlanır mı acaba bi deneyeyim
YoRuMSuZ dediki: Evet fazla da biriktirebilirsin ama 50 lik dilimlerle gönderirim. PayPal varsa 10 TL ve 50 TL lik dilimleri göz ardı edebiliriz. Çünkü PayPal ödemesi bir tıkla yapılabiliyor. Genişletmek için tıklayın... Şu mesajla beraber 1000 tamamlanır mı acaba bi deneyeyim
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 9 Ksm 2015 #26 _nehir_ dediki: Şu mesajla beraber 1000 tamamlanır mı acaba bi deneyeyim Genişletmek için tıklayın... Tamamlanır elbette ama aceleye gerek yok aylara yaymakta fayda var.
_nehir_ dediki: Şu mesajla beraber 1000 tamamlanır mı acaba bi deneyeyim Genişletmek için tıklayın... Tamamlanır elbette ama aceleye gerek yok aylara yaymakta fayda var.
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 9 Ksm 2015 #27 YoRuMSuZ dediki: Tamamlanır elbette ama aceleye gerek yok aylara yaymakta fayda var. Genişletmek için tıklayın... Valla tamamlanmış şimdi admin düşünsün
YoRuMSuZ dediki: Tamamlanır elbette ama aceleye gerek yok aylara yaymakta fayda var. Genişletmek için tıklayın... Valla tamamlanmış şimdi admin düşünsün
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 9 Ksm 2015 #29 Ahhaaaaaaaaaaa 2000 e ne az kalmış 50 Tl ye tamamlamak içi sadece 10.000 gerekiyor. Hem sen ne zaman yaptın ya 1000 yi.
Ahhaaaaaaaaaaa 2000 e ne az kalmış 50 Tl ye tamamlamak içi sadece 10.000 gerekiyor. Hem sen ne zaman yaptın ya 1000 yi.
OBir MEB Özel üye 10 Ksm 2015 #30 Bu arda Türkçe Dilbilgisi bölümünde konu açmanın 20 olduğunu birkaç dakika önce fark ettim.