yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör GALATASARAY 6 Tem 2021 #51 KuMRu dediki: Hahaha bendeee @yilmaz27 seni dürteyim Genişletmek için tıklayın... yetr yterrrrrrrr karnima agrilar girdi @Lelis
KuMRu dediki: Hahaha bendeee @yilmaz27 seni dürteyim Genişletmek için tıklayın... yetr yterrrrrrrr karnima agrilar girdi @Lelis
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör GALATASARAY 6 Tem 2021 #52 Lelis dediki: @yilmaz27 Genişletmek için tıklayın... @yesim434
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 6 Tem 2021 #56 Lelis dediki: @KaderKatibi Genişletmek için tıklayın... Gıdıklama gızzz
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 6 Tem 2021 #57 GüLüCüKツ dediki: @KuMRu Seni hic durtmedigimi fark ettim Genişletmek için tıklayın... Canımmmm dürt tabi bi sen kalmıştın sende dürt misilleme yapıyorum o zaman @GüLüCüKツ
GüLüCüKツ dediki: @KuMRu Seni hic durtmedigimi fark ettim Genişletmek için tıklayın... Canımmmm dürt tabi bi sen kalmıştın sende dürt misilleme yapıyorum o zaman @GüLüCüKツ
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör GALATASARAY 7 Tem 2021 #58 geldiiiiiiii geldiiiiiii geldiiiiiiiiiiiii gidi gidi gidiiiiiiii @GüLüCüKツ onu gidiklayim derken kendim gidiklaniyom
geldiiiiiiii geldiiiiiii geldiiiiiiiiiiiii gidi gidi gidiiiiiiii @GüLüCüKツ onu gidiklayim derken kendim gidiklaniyom