yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör GALATASARAY 29 Tem 2021 #81 KuMRu dediki: Ay o neydi gııı @Polyanna Genişletmek için tıklayın... kahkahayla güldüm sen de gül emi
KuMRu dediki: Ay o neydi gııı @Polyanna Genişletmek için tıklayın... kahkahayla güldüm sen de gül emi
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 29 Tem 2021 #82 Çok dürtme gıdıklanıyorum @Lelis
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör GALATASARAY 29 Tem 2021 #84 O ne viy giz yapma valla gidiklanirem ha Bende sene durtmezmeyem @Lelis
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 29 Tem 2021 #86 Gıdıklama deyince aklıma internette okuduğum birinin anısı geldi, adam suriyelinin birini gıdıklıyor, suriyeli arkadaş da gıdıklama ya diyeceğine gıdaklamasana ya diyor
Gıdıklama deyince aklıma internette okuduğum birinin anısı geldi, adam suriyelinin birini gıdıklıyor, suriyeli arkadaş da gıdıklama ya diyeceğine gıdaklamasana ya diyor
Enda Neylersin!!! V.I.P 30 Tem 2021 #87 Sypnosis dediki: gıdaklamasana ya diyor Genişletmek için tıklayın... Ben de öyle diyorum ama