Esr3 Özel Üye Özel üye 22 Mys 2013 #91 nazenin dediki: ahahaaa deliii tahsini unutmamışın.. bi o kanmıyo bana.. yakcak beni çok pis notumu kırdı.. Genişletmek için tıklayın... Senle o basa cikiyor ancak go tahsin
nazenin dediki: ahahaaa deliii tahsini unutmamışın.. bi o kanmıyo bana.. yakcak beni çok pis notumu kırdı.. Genişletmek için tıklayın... Senle o basa cikiyor ancak go tahsin
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 22 Mys 2013 #92 Esr3 dediki: Senle o basa cikiyor ancak go tahsin Genişletmek için tıklayın... yılmadım yılmam..
P Papatya V.I.P V.I.P 23 Mys 2013 #93 MeRciMeK dediki: Çok iyi yerlerden de yedim ama sanırım bu alışkanlığı kazanmamda annemin etkiside olabilir Sen yapp ben nasıl yiyorum o pastayııı Genişletmek için tıklayın... Bi dilim pasta bir gün alır hayatından, Boşver en iyisi... Keşke bendede olsa o...
MeRciMeK dediki: Çok iyi yerlerden de yedim ama sanırım bu alışkanlığı kazanmamda annemin etkiside olabilir Sen yapp ben nasıl yiyorum o pastayııı Genişletmek için tıklayın... Bi dilim pasta bir gün alır hayatından, Boşver en iyisi... Keşke bendede olsa o...
MeRciMeK V.I.P V.I.P 23 Mys 2013 #94 LeyL-i Matem dediki: Bi dilim pasta bir gün alır hayatından, Boşver en iyisi... Keşke bendede olsa o... Genişletmek için tıklayın... Bende zamanında çok götürdüm pastaları, tatlıları .. Şimdide benden gitmelerini için çabalıyorum Bi zaman sonra doyuyosun hepsine ( :
LeyL-i Matem dediki: Bi dilim pasta bir gün alır hayatından, Boşver en iyisi... Keşke bendede olsa o... Genişletmek için tıklayın... Bende zamanında çok götürdüm pastaları, tatlıları .. Şimdide benden gitmelerini için çabalıyorum Bi zaman sonra doyuyosun hepsine ( :
P Papatya V.I.P V.I.P 23 Mys 2013 #95 MeRciMeK dediki: Bende zamanında çok götürdüm pastaları, tatlıları .. Şimdide benden gitmelerini için çabalıyorum Bi zaman sonra doyuyosun hepsine ( : Genişletmek için tıklayın... Ah o çabalamalar yok mu. : ) Evet doyum önemli bir kavram...
MeRciMeK dediki: Bende zamanında çok götürdüm pastaları, tatlıları .. Şimdide benden gitmelerini için çabalıyorum Bi zaman sonra doyuyosun hepsine ( : Genişletmek için tıklayın... Ah o çabalamalar yok mu. : ) Evet doyum önemli bir kavram...
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 23 Mys 2013 #96 @Tuba ne iyi ettinde geldin Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
Tuba ♕ Özel üye 23 Mys 2013 #97 Çağlayağmur dediki: @Tuba ne iyi ettinde geldin Genişletmek için tıklayın... teşekkür ederim ablacım bende burda olmaktan keyif alıyorum Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
Çağlayağmur dediki: @Tuba ne iyi ettinde geldin Genişletmek için tıklayın... teşekkür ederim ablacım bende burda olmaktan keyif alıyorum
Esr3 Özel Üye Özel üye 23 Mys 2013 #98 @nazenin gelsede konu dagitsak Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
Esr3 Özel Üye Özel üye 26 Mys 2013 #99 @nazenin cankus sen var ya neyse yarin olacaklari sen düsün inanmiyorum sana Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014