Esr3 Özel Üye Özel üye 22 Mys 2013 #81 Sen git tahsini kandir ki @nazenin Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 22 Mys 2013 #82 Esr3 dediki: Sen git tahsini kandir ki @nazenin Genişletmek için tıklayın... Özel bir diyalog var sanırsam @nazenin ile @Esr3 arasında Son düzenleme: 26 Ock 2014
Esr3 dediki: Sen git tahsini kandir ki @nazenin Genişletmek için tıklayın... Özel bir diyalog var sanırsam @nazenin ile @Esr3 arasında
-araz- EYVALLAH... V.I.P 22 Mys 2013 #83 @YoRuMSuZ sana acayip kıl oluyorumçok uyuzsun Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
P Papatya V.I.P V.I.P 22 Mys 2013 #84 Müzik zevkine hayranım gerçekten... @RUZG4R Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
MeRciMeK V.I.P V.I.P 22 Mys 2013 #85 @LeyL-i Matem Yiyemiyorum erikk Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
P Papatya V.I.P V.I.P 22 Mys 2013 #86 @MeRciMeK Erik yiyemiyorsan pasta yeriz bacım, ona da hayır diyeceğini hiç sanmıyorum bakalım Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
MeRciMeK V.I.P V.I.P 22 Mys 2013 #87 Yeriz gerçi onunda genelde kremasını falan ayırırım ama yeriz yinede canım
P Papatya V.I.P V.I.P 22 Mys 2013 #88 MeRciMeK dediki: Yeriz gerçi onunda genelde kremasını falan ayırırım ama yeriz yinede canım Genişletmek için tıklayın... Ben yapayım birde bak, sen bi yerini ayırmadan nasıl yiyorsun çeri çöpüyle beraber hooop mideye...
MeRciMeK dediki: Yeriz gerçi onunda genelde kremasını falan ayırırım ama yeriz yinede canım Genişletmek için tıklayın... Ben yapayım birde bak, sen bi yerini ayırmadan nasıl yiyorsun çeri çöpüyle beraber hooop mideye...
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 22 Mys 2013 #89 Esr3 dediki: Sen git tahsini kandir ki @nazenin Genişletmek için tıklayın... ahahaaa deliii tahsini unutmamışın.. bi o kanmıyo bana.. yakcak beni çok pis notumu kırdı..
Esr3 dediki: Sen git tahsini kandir ki @nazenin Genişletmek için tıklayın... ahahaaa deliii tahsini unutmamışın.. bi o kanmıyo bana.. yakcak beni çok pis notumu kırdı..
MeRciMeK V.I.P V.I.P 22 Mys 2013 #90 LeyL-i Matem dediki: Ben yapayım birde bak, sen bi yerini ayırmadan nasıl yiyorsun çeri çöpüyle beraber hooop mideye... Genişletmek için tıklayın... Çok iyi yerlerden de yedim ama sanırım bu alışkanlığı kazanmamda annemin etkiside olabilir Sen yapp ben nasıl yiyorum o pastayııı
LeyL-i Matem dediki: Ben yapayım birde bak, sen bi yerini ayırmadan nasıl yiyorsun çeri çöpüyle beraber hooop mideye... Genişletmek için tıklayın... Çok iyi yerlerden de yedim ama sanırım bu alışkanlığı kazanmamda annemin etkiside olabilir Sen yapp ben nasıl yiyorum o pastayııı