Enda Neylersin!!! V.I.P 27 Tem 2021 #1,151 GüLüCüKツ dediki: Bana ne bana ne almıyorum Genişletmek için tıklayın... Almazsan alma
Yazperisi Üyecik 27 Tem 2021 #1,152 KaderKatibi dediki: Sevgili @Yazperisi, staja gidiyorsun diye her sabah 7,40 da kalkıp seni hastaneye götürüyorum. İnan doğru dürüst uykumu alamıyorum. Şu direksiyon sınavında başarılı olda kurtar beni bu eziyetten Genişletmek için tıklayın... İnşallah kendimi de seni de bu eziyetten kurtarırım (şafak7)
KaderKatibi dediki: Sevgili @Yazperisi, staja gidiyorsun diye her sabah 7,40 da kalkıp seni hastaneye götürüyorum. İnan doğru dürüst uykumu alamıyorum. Şu direksiyon sınavında başarılı olda kurtar beni bu eziyetten Genişletmek için tıklayın... İnşallah kendimi de seni de bu eziyetten kurtarırım (şafak7)
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 27 Tem 2021 #1,153 Yazperisi dediki: İnşallah kendimi de seni de bu eziyetten kurtarırım (şafak7) Genişletmek için tıklayın... İnşallah mutlu haberi bekliyor olacam
Yazperisi dediki: İnşallah kendimi de seni de bu eziyetten kurtarırım (şafak7) Genişletmek için tıklayın... İnşallah mutlu haberi bekliyor olacam
Enda Neylersin!!! V.I.P 28 Tem 2021 #1,154 @yilmaz27 "Beni Nasıl Bilirsiniz" konunu AC da hakkında düşüncelerimizi yazalım korkma kötü şeyler yazmayız
@yilmaz27 "Beni Nasıl Bilirsiniz" konunu AC da hakkında düşüncelerimizi yazalım korkma kötü şeyler yazmayız
Enda Neylersin!!! V.I.P 2 Ags 2021 #1,155 @yilmaz27 oradaki yağmurları buraya yolla can çok ihtiyacımız var
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör GALATASARAY 2 Ags 2021 #1,156 Lelis dediki: @yilmaz27 oradaki yağmurları buraya yolla can çok ihtiyacımız var Genişletmek için tıklayın... Elimde olsa hemen
Lelis dediki: @yilmaz27 oradaki yağmurları buraya yolla can çok ihtiyacımız var Genişletmek için tıklayın... Elimde olsa hemen
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 4 Ags 2021 #1,158 @-araz- ımm bugün gökyüzü epey parlak ve ben gördüğüm her yıldızda keşke arazim da burada olsa diyorum
@-araz- ımm bugün gökyüzü epey parlak ve ben gördüğüm her yıldızda keşke arazim da burada olsa diyorum
-araz- EYVALLAH... V.I.P 4 Ags 2021 #1,159 nazenin dediki: @-araz- ımm bugün gökyüzü epey parlak ve ben gördüğüm her yıldızda keşke arazim da burada olsa diyorum Genişletmek için tıklayın... yıldızlı daha da yıldızlı gunler yakındır guzel dostum en kısa zamanda ınsallah,beklemedeyim
nazenin dediki: @-araz- ımm bugün gökyüzü epey parlak ve ben gördüğüm her yıldızda keşke arazim da burada olsa diyorum Genişletmek için tıklayın... yıldızlı daha da yıldızlı gunler yakındır guzel dostum en kısa zamanda ınsallah,beklemedeyim
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör GALATASARAY 4 Ags 2021 #1,160 @KaderKatibi dediklerini yapiyormusun ??