KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 5 Ags 2021 #1,161 Araştırmaya devam ediyorum. Malum bu işler vebal işi yerini bulması lazım @yilmaz27
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 5 Ags 2021 #1,162 @Lelis nerdesin yahu sensiz olmuyor bak bilesin
Enda Neylersin!!! V.I.P 6 Ags 2021 #1,163 KaderKatibi dediki: @Lelis nerdesin yahu sensiz olmuyor bak bilesin Genişletmek için tıklayın... Cok ta güzel oluyor abim ,birileri yokluğumu aratmıyordur
KaderKatibi dediki: @Lelis nerdesin yahu sensiz olmuyor bak bilesin Genişletmek için tıklayın... Cok ta güzel oluyor abim ,birileri yokluğumu aratmıyordur
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 6 Ags 2021 #1,164 Lelis dediki: Cok ta güzel oluyor abim ,birileri yokluğumu aratmıyordur Genişletmek için tıklayın... Herkesin yeri farklıdır bacım
Lelis dediki: Cok ta güzel oluyor abim ,birileri yokluğumu aratmıyordur Genişletmek için tıklayın... Herkesin yeri farklıdır bacım
Enda Neylersin!!! V.I.P 6 Ags 2021 #1,165 KaderKatibi dediki: Herkesin yeri farklıdır bacım Genişletmek için tıklayın... Senin de yokluğun belli geldiğimden beri hissediyorum @violeta @Artemis gözlerim onları da aramıyor değil hani
KaderKatibi dediki: Herkesin yeri farklıdır bacım Genişletmek için tıklayın... Senin de yokluğun belli geldiğimden beri hissediyorum @violeta @Artemis gözlerim onları da aramıyor değil hani
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 12 Ags 2021 #1,166 @leliz yine ortalardan kayboldun hu hu...
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör GALATASARAY 12 Ags 2021 #1,167 @AyLiz özledik nerdesin (
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör GALATASARAY 13 Ags 2021 #1,169 @GüLüCüKツ yok @KuMRu yok @yesim434 yok yokta yoklar ( @KaderKatibi yok @YoRuMSuZ ona bisi demim o hem var hem yok alistik
@GüLüCüKツ yok @KuMRu yok @yesim434 yok yokta yoklar ( @KaderKatibi yok @YoRuMSuZ ona bisi demim o hem var hem yok alistik
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 13 Ags 2021 #1,170 Ben geldim burdayım üzülme @yilmaz27