nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 9 Tem 2013 #161 @RUZG4R @felsefe_mi @_nehir_ nerelerdesiniz ki .. Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 10 Tem 2013 #164 nazenin dediki: @RUZG4R @felsefe_mi @_nehir_ nerelerdesiniz ki .. Genişletmek için tıklayın... Ben geldiiim Ayağımı sürüyerek mi gitmişim acaba herkes nerde Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
nazenin dediki: @RUZG4R @felsefe_mi @_nehir_ nerelerdesiniz ki .. Genişletmek için tıklayın... Ben geldiiim Ayağımı sürüyerek mi gitmişim acaba herkes nerde
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 11 Tem 2013 #165 _nehir_ dediki: Ben geldiiim Ayağımı sürüyerek mi gitmişim acaba herkes nerde Genişletmek için tıklayın... kesin öyle yaptın.. kayboldunuz iyice o kadar işin arasında bi de sizi mi özliyek..
_nehir_ dediki: Ben geldiiim Ayağımı sürüyerek mi gitmişim acaba herkes nerde Genişletmek için tıklayın... kesin öyle yaptın.. kayboldunuz iyice o kadar işin arasında bi de sizi mi özliyek..
Esr3 Özel Üye Özel üye 11 Tem 2013 #168 @nazenin bu kiz beni dövse yeri Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 11 Tem 2013 #169 Esr3 dediki: @nazenin bu kiz beni dövse yeri Genişletmek için tıklayın... bi düşünmedim değil ama.. dedim sonra nasıl kıycan içimdeki sevgi tuttu kolumdan..
Esr3 dediki: @nazenin bu kiz beni dövse yeri Genişletmek için tıklayın... bi düşünmedim değil ama.. dedim sonra nasıl kıycan içimdeki sevgi tuttu kolumdan..
Esr3 Özel Üye Özel üye 11 Tem 2013 #170 o icindeki sevgi hic solmasin ölmesin yoksa furursun beni @nazenin Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014