yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 12 Tem 2013 #181 _nehir_ dediki: @felsefe_mi nerelerdesin? Ayın konuğunu hanginiz kaçırdıysa çıksın ortaya panpalar. Genişletmek için tıklayın... Tatilde ailesinin yanında hocam ) Tatil bitsin görünür inş ) Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
_nehir_ dediki: @felsefe_mi nerelerdesin? Ayın konuğunu hanginiz kaçırdıysa çıksın ortaya panpalar. Genişletmek için tıklayın... Tatilde ailesinin yanında hocam ) Tatil bitsin görünür inş )
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 13 Tem 2013 #182 @RUZG4R meydanı bana bıraktın iyice.. Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 13 Tem 2013 #183 @Esr3 sus pus hiç olmuyo ki ama.. :/ Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
-araz- EYVALLAH... V.I.P 13 Tem 2013 #184 LeyL-i Matem dediki: @-araz- Eskisi gibi değiliz... Genişletmek için tıklayın... canım cok fazla giremiyorum kiherkes farkında giremediğimin sen değil misin? yanlış düşüncelere girme lütfen Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
LeyL-i Matem dediki: @-araz- Eskisi gibi değiliz... Genişletmek için tıklayın... canım cok fazla giremiyorum kiherkes farkında giremediğimin sen değil misin? yanlış düşüncelere girme lütfen
P Papatya V.I.P V.I.P 13 Tem 2013 #185 -araz- dediki: canım cok fazla giremiyorum kiherkes farkında giremediğimin sen değil misin? yanlış düşüncelere girme lütfen Genişletmek için tıklayın... Farkındayım ve seni çok özlüyorum Şakalaşmalarını, bazen aksi tavrını... Ama hep yanımda oluşunu.
-araz- dediki: canım cok fazla giremiyorum kiherkes farkında giremediğimin sen değil misin? yanlış düşüncelere girme lütfen Genişletmek için tıklayın... Farkındayım ve seni çok özlüyorum Şakalaşmalarını, bazen aksi tavrını... Ama hep yanımda oluşunu.
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 14 Tem 2013 #186 @aslann sen hiç i cevaplada ondan oynayak.. ben sordum ben cevapladım yaptırtma bana.. Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 14 Tem 2013 #187 nazenin dediki: @aslann sen hiç i cevaplada ondan oynayak.. ben sordum ben cevapladım yaptırtma bana.. Genişletmek için tıklayın... : Sahra oynayak ozaman Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
nazenin dediki: @aslann sen hiç i cevaplada ondan oynayak.. ben sordum ben cevapladım yaptırtma bana.. Genişletmek için tıklayın... : Sahra oynayak ozaman
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 14 Tem 2013 #188 yaren* dediki: Tatilde ailesinin yanında hocam ) Tatil bitsin görünür inş ) Genişletmek için tıklayın... Aa iyi tatiller olsun o zaman Fazla özletmez inşallah )
yaren* dediki: Tatilde ailesinin yanında hocam ) Tatil bitsin görünür inş ) Genişletmek için tıklayın... Aa iyi tatiller olsun o zaman Fazla özletmez inşallah )
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 14 Tem 2013 #189 _nehir_ dediki: Aa iyi tatiller olsun o zaman Fazla özletmez inşallah ) Genişletmek için tıklayın... iyi kız seviyorum onu..
_nehir_ dediki: Aa iyi tatiller olsun o zaman Fazla özletmez inşallah ) Genişletmek için tıklayın... iyi kız seviyorum onu..
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 14 Tem 2013 #190 KıRMıZı dediki: iyi kız seviyorum onu.. Genişletmek için tıklayın... felsefe_mi yi mi beni mi?..bi dakika heyecanlandım Ben de seni seviyorum kırmızı.. eski yazdıklarını falan da okuyorum arada.. hissederek yaşıyorsun güzel bir kalbin var iyi ki karşılaşmışız burda )
KıRMıZı dediki: iyi kız seviyorum onu.. Genişletmek için tıklayın... felsefe_mi yi mi beni mi?..bi dakika heyecanlandım Ben de seni seviyorum kırmızı.. eski yazdıklarını falan da okuyorum arada.. hissederek yaşıyorsun güzel bir kalbin var iyi ki karşılaşmışız burda )