_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 13 Ock 2013 #22 LeyL-i Matem dediki: @__nehir__ canım o benim! Genişletmek için tıklayın... Sen de benim için çok özelsin tatlım teşekkür ederim Düzenleyen yönetici: 20 Tem 2016
LeyL-i Matem dediki: @__nehir__ canım o benim! Genişletmek için tıklayın... Sen de benim için çok özelsin tatlım teşekkür ederim
Esr3 Özel Üye Özel üye 14 Ock 2013 #23 @sinovax cok cigerlidir kiyamaz kankaletasina =SS Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
P Papatya V.I.P V.I.P 9 Şbt 2013 #24 @arz-ı hal Rabbim bebeğiyle ona up uzun bir ömür nasip etsin Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 9 Şbt 2013 #25 @ZeyNoO zor bir süreçten geçiyor Rabbım yardımcı olsun ona. Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
P Papatya V.I.P V.I.P 27 Mrt 2013 #26 @Çağlayağmur@-araz-@_nehir_@HAYAL__Canlarım, seviyorum sizleriSiz benim herşeyimsiniz. Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 27 Mrt 2013 #27 Tatlımmm benimmmm sen de bizim ve forumun biricik gülüsün bunu unutma Şarkı çok güzel teşekkürler canım benimmm...
Tatlımmm benimmmm sen de bizim ve forumun biricik gülüsün bunu unutma Şarkı çok güzel teşekkürler canım benimmm...
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 27 Mrt 2013 #28 Leyli_Matem canım teşekkür ediyorum. Sende bizim cadımızsın ;
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 28 Mrt 2013 #29 LeyL-i Matem dediki: @Çağlayağmur @-araz- @_nehir_ @HAYAL__ Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. Siz benim herşeyimsiniz. Genişletmek için tıklayın... Güzelim benim yaa sen de bizim bitanemizsin iyi ki varsın çok teşekkürler Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
LeyL-i Matem dediki: @Çağlayağmur @-araz- @_nehir_ @HAYAL__ Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. Siz benim herşeyimsiniz. Genişletmek için tıklayın... Güzelim benim yaa sen de bizim bitanemizsin iyi ki varsın çok teşekkürler