nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 28 Mrt 2013 #32 AHSEM dediki: amanın Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. 'm gelmiş hoş gelmiş özlemiştim zati ; Genişletmek için tıklayın... uykuya doydum resmen.. ama kendimdeyim artık.. ucundan kurtardım.. seni de bu saatte burda görmek çok çok güzel..
AHSEM dediki: amanın Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. 'm gelmiş hoş gelmiş özlemiştim zati ; Genişletmek için tıklayın... uykuya doydum resmen.. ama kendimdeyim artık.. ucundan kurtardım.. seni de bu saatte burda görmek çok çok güzel..
AHSEM ....EnDl-LeS.... 28 Mrt 2013 #33 nazenin dediki: uykuya doydum resmen.. ama kendimdeyim artık.. ucundan kurtardım.. seni de bu saatte burda görmek çok çok güzel.. Genişletmek için tıklayın... sevindim kuzum yanlışlıklada olsa bu gece burdayımmm
nazenin dediki: uykuya doydum resmen.. ama kendimdeyim artık.. ucundan kurtardım.. seni de bu saatte burda görmek çok çok güzel.. Genişletmek için tıklayın... sevindim kuzum yanlışlıklada olsa bu gece burdayımmm
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 7 Nsn 2013 #34 @Esr3 bacımm nerdesin ? Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
Esr3 Özel Üye Özel üye 7 Nsn 2013 #35 arz-ı hal dediki: @Esr3 bacımm nerdesin ? Genişletmek için tıklayın... Aaaaa aaaa aaaaaa Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
-araz- EYVALLAH... V.I.P 8 Nsn 2013 #36 verdiği sözleri çabuk unutuyor @YoRuMSuZ Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 8 Nsn 2013 #37 Ne kadar da yanılıyor @-araz- Son düzenleme: 26 Ock 2014
-araz- EYVALLAH... V.I.P 8 Nsn 2013 #38 hahaaaa aldım kesene bereket @YoRuMSuZ Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
P Papatya V.I.P V.I.P 8 Nsn 2013 #39 7/24 bilgisayar başında olduğumu zannetmekte. @eFSaNe_KaRTaL Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 10 Nsn 2013 #40 Esr3 dediki: Aaaaa aaaa aaaaaa Genişletmek için tıklayın... ne oldu bacım