P Papatya V.I.P V.I.P 26 Nsn 2013 #51 @RUZG4R Yokluğun hissediliyor abi. Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 29 Nsn 2013 #55 -araz- dediki: avatarlarına takıntılıyım ahsem ve sahra Genişletmek için tıklayın... artık aramıyorum.. sen bul bna onu koycam..
-araz- dediki: avatarlarına takıntılıyım ahsem ve sahra Genişletmek için tıklayın... artık aramıyorum.. sen bul bna onu koycam..
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 29 Nsn 2013 #56 @YoRuMSuZ rekoru kırmış hemen de.. Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
-araz- EYVALLAH... V.I.P 29 Nsn 2013 #57 nazenin dediki: artık aramıyorum.. sen bul bna onu koycam.. Genişletmek için tıklayın... bu güzel mevcut olan şimdiki
nazenin dediki: artık aramıyorum.. sen bul bna onu koycam.. Genişletmek için tıklayın... bu güzel mevcut olan şimdiki
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 1 Mys 2013 #58 LeyL-i Matem dediki: @RUZG4R Yokluğun hissediliyor abi. Genişletmek için tıklayın... İyi biri bari hissetmiş canımsın abisi..; Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
LeyL-i Matem dediki: @RUZG4R Yokluğun hissediliyor abi. Genişletmek için tıklayın... İyi biri bari hissetmiş canımsın abisi..;
BeReNN Alyam? Özel üye 1 Mys 2013 #60 @eFSaNe_KaRTaL hani sen yatıyodun kandırıkçı Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014