RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 28 Tem 2013 #291 aslann dediki: @RUZG4R abi yeni yöntemler bulmalısın Genişletmek için tıklayın... Bak aslanım 1 kural karşındakinin çemkirme potansiyeli yüksekse hee sensin diyeceksin Bkz..@yaren* Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
aslann dediki: @RUZG4R abi yeni yöntemler bulmalısın Genişletmek için tıklayın... Bak aslanım 1 kural karşındakinin çemkirme potansiyeli yüksekse hee sensin diyeceksin Bkz..@yaren*
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 28 Tem 2013 #292 RUZG4R dediki: Bak aslanım 1 kural karşındakinin çemkirme potansiyeli yüksekse hee sensin diyeceksin Bkz..@yaren* Genişletmek için tıklayın... Allah senin hayrını versin görüşcez senlen he sensin demek haa Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
RUZG4R dediki: Bak aslanım 1 kural karşındakinin çemkirme potansiyeli yüksekse hee sensin diyeceksin Bkz..@yaren* Genişletmek için tıklayın... Allah senin hayrını versin görüşcez senlen he sensin demek haa
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 28 Tem 2013 #293 RUZG4R dediki: Bak aslanım 1 kural karşındakinin çemkirme potansiyeli yüksekse hee sensin diyeceksin Bkz..@yaren* Genişletmek için tıklayın... @yaren* bak abim kuralları da öğretiyor Şimdi siz düşünün Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
RUZG4R dediki: Bak aslanım 1 kural karşındakinin çemkirme potansiyeli yüksekse hee sensin diyeceksin Bkz..@yaren* Genişletmek için tıklayın... @yaren* bak abim kuralları da öğretiyor Şimdi siz düşünün
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 28 Tem 2013 #294 aslann dediki: @yaren* bak abim kuralları da öğretiyor Şimdi siz düşünün Genişletmek için tıklayın... bak seen hemen satış hemen satışş sende görersin ikinizlede baş edebilirim Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
aslann dediki: @yaren* bak abim kuralları da öğretiyor Şimdi siz düşünün Genişletmek için tıklayın... bak seen hemen satış hemen satışş sende görersin ikinizlede baş edebilirim
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 28 Tem 2013 #295 yaren* dediki: bak seen hemen satış hemen satışş sende görersin ikinizlede baş edebilirim Genişletmek için tıklayın... Kural 2 Savaşacak yeterli gücün yoksa güçlüymüş gibi davran geri çekilme Kuralını uyguluyor Bu kuralları biz yazdık bunu da eritecek kuralımız var
yaren* dediki: bak seen hemen satış hemen satışş sende görersin ikinizlede baş edebilirim Genişletmek için tıklayın... Kural 2 Savaşacak yeterli gücün yoksa güçlüymüş gibi davran geri çekilme Kuralını uyguluyor Bu kuralları biz yazdık bunu da eritecek kuralımız var
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 28 Tem 2013 #296 aslann dediki: Kural 2 Savaşacak yeterli gücün yoksa güçlüymüş gibi davran geri çekilme Kuralını uyguluyor Bu kuralları biz yazdık bunu da eritecek kuralımız var Genişletmek için tıklayın... @aslann bunu sen istedin paşamm bu bir savaş ilanıdır Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
aslann dediki: Kural 2 Savaşacak yeterli gücün yoksa güçlüymüş gibi davran geri çekilme Kuralını uyguluyor Bu kuralları biz yazdık bunu da eritecek kuralımız var Genişletmek için tıklayın... @aslann bunu sen istedin paşamm bu bir savaş ilanıdır
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 28 Tem 2013 #297 aslann dediki: @yaren* bak abim kuralları da öğretiyor Şimdi siz düşünün Genişletmek için tıklayın... 2 kural gözlükler her zaman ön planda olacak Örnek : Şimdi siz düşünün Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
aslann dediki: @yaren* bak abim kuralları da öğretiyor Şimdi siz düşünün Genişletmek için tıklayın... 2 kural gözlükler her zaman ön planda olacak Örnek : Şimdi siz düşünün
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 28 Tem 2013 #298 RUZG4R dediki: 2 kural gözlükler her zaman ön planda olacak Örnek : Şimdi siz düşünün Genişletmek için tıklayın... allah benim gazabımdan ve çemkirmelerimden sizi korusun aminnn diyerekten şimdi gidiyorum amaa dönüşüm muhteşem olacak beylerrr
RUZG4R dediki: 2 kural gözlükler her zaman ön planda olacak Örnek : Şimdi siz düşünün Genişletmek için tıklayın... allah benim gazabımdan ve çemkirmelerimden sizi korusun aminnn diyerekten şimdi gidiyorum amaa dönüşüm muhteşem olacak beylerrr
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 28 Tem 2013 #299 yaren* dediki: allah benim gazabımdan ve çemkirmelerimden sizi korusun aminnn diyerekten şimdi gidiyorum amaa dönüşüm muhteşem olacak beylerrr Genişletmek için tıklayın... Hem savaş ilanı hem geri çekilme olmadı şimdi
yaren* dediki: allah benim gazabımdan ve çemkirmelerimden sizi korusun aminnn diyerekten şimdi gidiyorum amaa dönüşüm muhteşem olacak beylerrr Genişletmek için tıklayın... Hem savaş ilanı hem geri çekilme olmadı şimdi
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 28 Tem 2013 #300 @yaren* bu geri çekilme ancak börek yapmaya gittiysen kabul edilebilir Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014