arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 29 Tem 2013 #311 RUZG4R dediki: Oyyy çirkin deme yegenime o yarın dayısı gibi çok fiyakalı bir delikanlı olacak Çok kız keseceğiz biz onunla Genişletmek için tıklayın... damatlığımız bile var dayısı biraz büyük oluyor ama olsun az büyüse daha iyi olacaz dur atayım sana
RUZG4R dediki: Oyyy çirkin deme yegenime o yarın dayısı gibi çok fiyakalı bir delikanlı olacak Çok kız keseceğiz biz onunla Genişletmek için tıklayın... damatlığımız bile var dayısı biraz büyük oluyor ama olsun az büyüse daha iyi olacaz dur atayım sana
-araz- EYVALLAH... V.I.P 29 Tem 2013 #312 canım @arz-ı hal hoşgeldin.iyi midir bebişimiz nasıl.görmek istiyoruuuuzzzzz Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 29 Tem 2013 #313 arz-ı hal dediki: damatlığımız bile var dayısı biraz büyük oluyor ama olsun az büyüse daha iyi olacaz dur atayım sana Genişletmek için tıklayın... ne damatlığı yav...=BB anası yakacak erkencikten yegenimim başını dur hele önce bir çapkınlık yapalım yegenimle kız nasıl tavlanır bir öğreteyim
arz-ı hal dediki: damatlığımız bile var dayısı biraz büyük oluyor ama olsun az büyüse daha iyi olacaz dur atayım sana Genişletmek için tıklayın... ne damatlığı yav...=BB anası yakacak erkencikten yegenimim başını dur hele önce bir çapkınlık yapalım yegenimle kız nasıl tavlanır bir öğreteyim
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 29 Tem 2013 #314 TeBeSSüm dediki: Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin arz-ı hal. Kendine ve bebişe dikkat et Genişletmek için tıklayın... amin.Allah razı olsun darısı başınıza inşallah canım -araz- dediki: canım arz-ı hal hoşgeldin.iyi midir bebişimiz nasıl.görmek istiyoruuuuzzzzz Genişletmek için tıklayın... iyidir iyi teyzesi,atarım bir ara kendi çektiğim fotoları üşeniyorum atmaya teyzesinin,dayısının,babasının sosyal paylaşım sitelerinden aldım 2-3 tane bakayım becerebilirsem atarım baya uğraştırıyor beni,sabah çok uğraştımda RUZG4R dediki: ne damatlığı yav...=BB anası yakacak erkencikten yegenimim başını dur hele önce bir çapkınlık yapalım yegenimle kız nasıl tavlanır bir öğreteyim Genişletmek için tıklayın... hiç sorma dayısı hemen büyüse keşke diyorum torun severim falan
TeBeSSüm dediki: Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin arz-ı hal. Kendine ve bebişe dikkat et Genişletmek için tıklayın... amin.Allah razı olsun darısı başınıza inşallah canım -araz- dediki: canım arz-ı hal hoşgeldin.iyi midir bebişimiz nasıl.görmek istiyoruuuuzzzzz Genişletmek için tıklayın... iyidir iyi teyzesi,atarım bir ara kendi çektiğim fotoları üşeniyorum atmaya teyzesinin,dayısının,babasının sosyal paylaşım sitelerinden aldım 2-3 tane bakayım becerebilirsem atarım baya uğraştırıyor beni,sabah çok uğraştımda RUZG4R dediki: ne damatlığı yav...=BB anası yakacak erkencikten yegenimim başını dur hele önce bir çapkınlık yapalım yegenimle kız nasıl tavlanır bir öğreteyim Genişletmek için tıklayın... hiç sorma dayısı hemen büyüse keşke diyorum torun severim falan
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 29 Tem 2013 #315 arz-ı hal dediki: hiç sorma dayısı hemen büyüse keşke diyorum torun severim falan Genişletmek için tıklayın... Neden şaşırmadım acaba ..Nede olsa daha 1 aylık hamile iken bu neden tekme atmıyor diye zırlayan bir anası var
arz-ı hal dediki: hiç sorma dayısı hemen büyüse keşke diyorum torun severim falan Genişletmek için tıklayın... Neden şaşırmadım acaba ..Nede olsa daha 1 aylık hamile iken bu neden tekme atmıyor diye zırlayan bir anası var
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 29 Tem 2013 #316 RUZG4R dediki: Neden şaşırmadım acaba ..Nede olsa daha 1 aylık hamile iken bu neden tekme atmıyor diye zırlayan bir anası var Genişletmek için tıklayın... annesinin merakını giderdi oğlum erkenden geldi şimdi sabaha kadar ağlıyor dayısı
RUZG4R dediki: Neden şaşırmadım acaba ..Nede olsa daha 1 aylık hamile iken bu neden tekme atmıyor diye zırlayan bir anası var Genişletmek için tıklayın... annesinin merakını giderdi oğlum erkenden geldi şimdi sabaha kadar ağlıyor dayısı
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 29 Tem 2013 #317 arz-ı hal dediki: annesinin merakını giderdi oğlum erkenden geldi şimdi sabaha kadar ağlıyor dayısı Genişletmek için tıklayın... sen kaşındın sana kalsa 4. ayda doğuracaktın
arz-ı hal dediki: annesinin merakını giderdi oğlum erkenden geldi şimdi sabaha kadar ağlıyor dayısı Genişletmek için tıklayın... sen kaşındın sana kalsa 4. ayda doğuracaktın
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 29 Tem 2013 #318 RUZG4R dediki: sen kaşındın sana kalsa 4. ayda doğuracaktın Genişletmek için tıklayın... ama ama o mucizeydi ondan ben bana benzeyecek diye meraklanmıştım,ilk gördüğümde bu olmamış dedim,daha güzelini bekliyordum not: tövbe tövbe
RUZG4R dediki: sen kaşındın sana kalsa 4. ayda doğuracaktın Genişletmek için tıklayın... ama ama o mucizeydi ondan ben bana benzeyecek diye meraklanmıştım,ilk gördüğümde bu olmamış dedim,daha güzelini bekliyordum not: tövbe tövbe
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 29 Tem 2013 #320 arz-ı hal dediki: ama ama o mucizeydi ondan ben bana benzeyecek diye meraklanmıştım,ilk gördüğümde bu olmamış dedim,daha güzelini bekliyordum not: tövbe tövbe Genişletmek için tıklayın... sensin çirkin
arz-ı hal dediki: ama ama o mucizeydi ondan ben bana benzeyecek diye meraklanmıştım,ilk gördüğümde bu olmamış dedim,daha güzelini bekliyordum not: tövbe tövbe Genişletmek için tıklayın... sensin çirkin