Aşk -A'şk- Özel üye 7 Şbt 2015 #851 @LâL Kusura bakma(-yın) rahatsız ediyorum da ben yapamadım 0 Tekrar bakabilir misiniz?
L LâL ღ GALATASARAY ღ 7 Şbt 2015 #852 AdaNisaNur dediki: @LâL Kusura bakma(-yın) rahatsız ediyorum da ben yapamadım 0 Tekrar bakabilir misiniz? Genişletmek için tıklayın... Simdi Kullanmak İstedigin Uyeyi @ Kullanarak Etiket Yapiyorsun Sonra Kodlayici Bolumune Gecip [USER][/USER] Tagi Arasina Uyeye Nasil Hitap Etmek İstiyorsan Onu Yaziyorsun Cevapliyorsun
AdaNisaNur dediki: @LâL Kusura bakma(-yın) rahatsız ediyorum da ben yapamadım 0 Tekrar bakabilir misiniz? Genişletmek için tıklayın... Simdi Kullanmak İstedigin Uyeyi @ Kullanarak Etiket Yapiyorsun Sonra Kodlayici Bolumune Gecip [USER][/USER] Tagi Arasina Uyeye Nasil Hitap Etmek İstiyorsan Onu Yaziyorsun Cevapliyorsun
dderya kOkOşŞ V.I.P 7 Şbt 2015 #853 LâL dediki: Simdi Kullanmak İstedigin Uyeyi @ Kullanarak Etiket Yapiyorsun Sonra Kodlayici Bolumune Gecip [USER][/USER] Tagi Arasina Uyeye Nasil Hitap Etmek İstiyorsan Onu Yaziyorsun Cevapliyorsun Genişletmek için tıklayın... Bunu ben de bilmiyodum kuzennn sağol
LâL dediki: Simdi Kullanmak İstedigin Uyeyi @ Kullanarak Etiket Yapiyorsun Sonra Kodlayici Bolumune Gecip [USER][/USER] Tagi Arasina Uyeye Nasil Hitap Etmek İstiyorsan Onu Yaziyorsun Cevapliyorsun Genişletmek için tıklayın... Bunu ben de bilmiyodum kuzennn sağol
L LâL ღ GALATASARAY ღ 8 Şbt 2015 #854 dderya dediki: Bunu ben de bilmiyodum kuzennn sağol Genişletmek için tıklayın... Rica Ederim Kuzencigim
dderya dediki: Bunu ben de bilmiyodum kuzennn sağol Genişletmek için tıklayın... Rica Ederim Kuzencigim
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 17 Şbt 2015 #857 @Safir im yine karşılaşamadık özleniyorsunuz yeğenimle ikiniz bilesin
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 5 Hzr 2015 #860 Ve tabiki konuya gelip te seni anmadan gitmem @Esr3 Tamam biliyorum aklında kalbinde yerim hep mevcut ama buralar seni özledii
Ve tabiki konuya gelip te seni anmadan gitmem @Esr3 Tamam biliyorum aklında kalbinde yerim hep mevcut ama buralar seni özledii