Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 29 Ock 2015 #843 HıçkıDık dediki: @ZeyNoO nerelerde acaba kazandımı yoksa kpss 'yi Genişletmek için tıklayın... Kpss nin üzerinden çok sular aktı.. Kpssye hazırlanamadım bile bazı nedenlerden..
HıçkıDık dediki: @ZeyNoO nerelerde acaba kazandımı yoksa kpss 'yi Genişletmek için tıklayın... Kpss nin üzerinden çok sular aktı.. Kpssye hazırlanamadım bile bazı nedenlerden..
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 7 Şbt 2015 #846 nazenin dediki: @kAşİf abiii nerelerdesin Genişletmek için tıklayın... bu anonsu şimdi gördüm ben ya ..
nazenin dediki: @kAşİf abiii nerelerdesin Genişletmek için tıklayın... bu anonsu şimdi gördüm ben ya ..
Aşk -A'şk- Özel üye 7 Şbt 2015 #847 @ezgi3535 Kanka nerelerdesin senin sayende üye oldum fakat sen yoksun Renklerim soldu
L LâL ღ GALATASARAY ღ 7 Şbt 2015 #849 AdaNisaNur dediki: @LâL Öyle nasıl yazıyorsun Cancağızım yazmışsın ya mesela Genişletmek için tıklayın... Cok Basit Once Uyeye Referans Veriyorsun Sonra Kod Gorunumune Gecip [USER][/USER] Tagi Arasina Ne Yazmak İstiyorsan Yaziyorsun Canim
AdaNisaNur dediki: @LâL Öyle nasıl yazıyorsun Cancağızım yazmışsın ya mesela Genişletmek için tıklayın... Cok Basit Once Uyeye Referans Veriyorsun Sonra Kod Gorunumune Gecip [USER][/USER] Tagi Arasina Ne Yazmak İstiyorsan Yaziyorsun Canim
Aşk -A'şk- Özel üye 7 Şbt 2015 #850 LâL dediki: Cok Basit Once Uyeye Referans Veriyorsun Sonra Kod Gorunumune Gecip [USER][/USER] Tagi Arasina Ne Yazmak İstiyorsan Yaziyorsun Canim Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler
LâL dediki: Cok Basit Once Uyeye Referans Veriyorsun Sonra Kod Gorunumune Gecip [USER][/USER] Tagi Arasina Ne Yazmak İstiyorsan Yaziyorsun Canim Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler