nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 20 Arl 2014 #822 _nehir_ dediki: Ne demek hiç gelmiyorsun Sık giremiyorum bu ara evet ama arada bir boşluk anımda bakıyorum hep buralar tenhayken denk geliyorum ) Genişletmek için tıklayın... Ne bilim oyle adını görünce uzun zaman oldu yine deyip bi yakınim dedim Hadi senin tam yogun dönemlerin @RUZG4R da yok ona noluyo
_nehir_ dediki: Ne demek hiç gelmiyorsun Sık giremiyorum bu ara evet ama arada bir boşluk anımda bakıyorum hep buralar tenhayken denk geliyorum ) Genişletmek için tıklayın... Ne bilim oyle adını görünce uzun zaman oldu yine deyip bi yakınim dedim Hadi senin tam yogun dönemlerin @RUZG4R da yok ona noluyo
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 23 Arl 2014 #823 @AdaNisaNur çekiliş için sana çıkan bayan veya erkeksede her ikisinede uyan güzel bir atkı alabilirsin
@AdaNisaNur çekiliş için sana çıkan bayan veya erkeksede her ikisinede uyan güzel bir atkı alabilirsin
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 23 Arl 2014 #825 @AdaNisaNur canım rica ederim. Soğukta ilk aklıma gelen atkı oldu; )
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 27 Arl 2014 #827 nazenin dediki: Ne bilim oyle adını görünce uzun zaman oldu yine deyip bi yakınim dedim Hadi senin tam yogun dönemlerin @RUZG4R da yok ona noluyo Genişletmek için tıklayın... O bu ara bayağı yoğun çalışıyor ya işleri hafifleyince uğrar yine herhalde
nazenin dediki: Ne bilim oyle adını görünce uzun zaman oldu yine deyip bi yakınim dedim Hadi senin tam yogun dönemlerin @RUZG4R da yok ona noluyo Genişletmek için tıklayın... O bu ara bayağı yoğun çalışıyor ya işleri hafifleyince uğrar yine herhalde
L LâL ღ GALATASARAY ღ 9 Ock 2015 #830 Çağlayağmur dediki: Canım @LâL geldim . Iyisindir inşallah sende Genişletmek için tıklayın... Hoş Geldin Ablam Özlemişim Seni Elhamdülillah Seni Sormalı İyisindir İnşâAllah
Çağlayağmur dediki: Canım @LâL geldim . Iyisindir inşallah sende Genişletmek için tıklayın... Hoş Geldin Ablam Özlemişim Seni Elhamdülillah Seni Sormalı İyisindir İnşâAllah