Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 2 Ags 2014 #801 r0se dediki: @Çağlayağmur Ablaaammm burdaymm rahatszm biliyosn o yuzden biraz az giriyormm Genişletmek için tıklayın... Oyyyyy birtanem biraz toparlandın umarım ve daha iyisindir inşallah.
r0se dediki: @Çağlayağmur Ablaaammm burdaymm rahatszm biliyosn o yuzden biraz az giriyormm Genişletmek için tıklayın... Oyyyyy birtanem biraz toparlandın umarım ve daha iyisindir inşallah.
r0se Forum Onuru Özel üye 3 Ags 2014 #802 Çağlayağmur dediki: Oyyyyy birtanem biraz toparlandın umarım ve daha iyisindir inşallah. Genişletmek için tıklayın... Çok iyim ablacmm ya az bı agrı var oda gecer bıkaç gne heralde bugune şükür
Çağlayağmur dediki: Oyyyyy birtanem biraz toparlandın umarım ve daha iyisindir inşallah. Genişletmek için tıklayın... Çok iyim ablacmm ya az bı agrı var oda gecer bıkaç gne heralde bugune şükür
dderya kOkOşŞ V.I.P 21 Eyl 2014 #805 @nazenin yaa ben bu kizin nick'ini avatarini cumlelerini gordugumde niye icimi bu kadar huzur kapliyor bilmiyorum.. ama reelde tanimayi cok istediklerimden...
@nazenin yaa ben bu kizin nick'ini avatarini cumlelerini gordugumde niye icimi bu kadar huzur kapliyor bilmiyorum.. ama reelde tanimayi cok istediklerimden...
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 21 Eyl 2014 #806 @dderya canımsın tamamen senin güzel bakışınla alakalı Seviliyosun
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 22 Eyl 2014 #808 @-araz- ımmmm Yürekten sevende sevilende çok özlenir ki Şair şöyle bitiriyo şiirini Sözcüklerin yetmediği yerde Yürek.. Uzatmanın anlamı yok Çok özledim seni.. Özledim deyince daha başka bir şey söylemeye gerek kalmıyo .. O kocaman bi kelime zaten ne varsa içine alıyo Yeniden hoşgeldinn
@-araz- ımmmm Yürekten sevende sevilende çok özlenir ki Şair şöyle bitiriyo şiirini Sözcüklerin yetmediği yerde Yürek.. Uzatmanın anlamı yok Çok özledim seni.. Özledim deyince daha başka bir şey söylemeye gerek kalmıyo .. O kocaman bi kelime zaten ne varsa içine alıyo Yeniden hoşgeldinn
-araz- EYVALLAH... V.I.P 22 Eyl 2014 #809 bedenen yoktum sahram eminim yokken beni ziyadesi ile hatırladığını biliyorum.kısacası özlemek,özledim demek sanırım anlatıyo dizeler harika ama yıldızlı dizelerden sonra
bedenen yoktum sahram eminim yokken beni ziyadesi ile hatırladığını biliyorum.kısacası özlemek,özledim demek sanırım anlatıyo dizeler harika ama yıldızlı dizelerden sonra
dderya kOkOşŞ V.I.P 10 Ksm 2014 #810 @RUZG4R en az Nur Yerlitas kadar açıksözlü eleştrinle avatarımın dünya çirkini olduğu fikrini getirdin aklıma
@RUZG4R en az Nur Yerlitas kadar açıksözlü eleştrinle avatarımın dünya çirkini olduğu fikrini getirdin aklıma