KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 25 Nsn 2014 #782 @Sentinus bu hayatta en dert edilmeyecek sey futbol..
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 26 Nsn 2014 #783 Haklısın belki de @KıRMıZı . Ama burada futboldan değil Beşiktaş tan bahsediyoruz. Bir yaşam şekli, bir duruşu olan oluşum. Bir de asıl olan hayattır, hayatta Beşiktaş! demişler
Haklısın belki de @KıRMıZı . Ama burada futboldan değil Beşiktaş tan bahsediyoruz. Bir yaşam şekli, bir duruşu olan oluşum. Bir de asıl olan hayattır, hayatta Beşiktaş! demişler
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 26 Nsn 2014 #784 @Sentinus besiktas çok gicik bi yer hep trafik hep trafik..
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 26 Nsn 2014 #785 KıRMıZı dediki: @Sentinus besiktas çok gicik bi yer hep trafik hep trafik.. Genişletmek için tıklayın... O yönden haklısın. Bende hiç sevmiyorum trafiğini falan ama yapacak ek bir şey yok
KıRMıZı dediki: @Sentinus besiktas çok gicik bi yer hep trafik hep trafik.. Genişletmek için tıklayın... O yönden haklısın. Bende hiç sevmiyorum trafiğini falan ama yapacak ek bir şey yok
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 26 Nsn 2014 #786 Sentinus dediki: O yönden haklısın. Bende hiç sevmiyorum trafiğini falan ama yapacak ek bir şey yok Genişletmek için tıklayın... Bu nedenle takimlara isme cisme yere degil..insanliga önemli veriyoruz.. Insanliga önemli veren biri..
Sentinus dediki: O yönden haklısın. Bende hiç sevmiyorum trafiğini falan ama yapacak ek bir şey yok Genişletmek için tıklayın... Bu nedenle takimlara isme cisme yere degil..insanliga önemli veriyoruz.. Insanliga önemli veren biri..
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 14 Hzr 2014 #789 @felsefe_mi yi göremiyorum bu ara hiç nerelerde acaba :/
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 20 Hzr 2014 #790 @Çağlayağmur ablacığım ve @_nehir_ hanım sanal ortamda her türlü yemeği yapabilirim o kadar becerikliyim
@Çağlayağmur ablacığım ve @_nehir_ hanım sanal ortamda her türlü yemeği yapabilirim o kadar becerikliyim