Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 20 Hzr 2014 #791 RUZG4R dediki: @Çağlayağmur ablacığım ve @_nehir_ hanım sanal ortamda her türlü yemeği yapabilirim o kadar becerikliyim Genişletmek için tıklayın... Bak ya bende ne kadar emindim kardeşim
RUZG4R dediki: @Çağlayağmur ablacığım ve @_nehir_ hanım sanal ortamda her türlü yemeği yapabilirim o kadar becerikliyim Genişletmek için tıklayın... Bak ya bende ne kadar emindim kardeşim
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 23 Hzr 2014 #792 RUZG4R dediki: @Çağlayağmur ablacığım ve @_nehir_ hanım sanal ortamda her türlü yemeği yapabilirim o kadar becerikliyim Genişletmek için tıklayın... Sen evde kalmazsın. En azından sanalda yani
RUZG4R dediki: @Çağlayağmur ablacığım ve @_nehir_ hanım sanal ortamda her türlü yemeği yapabilirim o kadar becerikliyim Genişletmek için tıklayın... Sen evde kalmazsın. En azından sanalda yani
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 17 Tem 2014 #793 @Jandi_46 hoşgeldin Özlettin kendini herşey yolundadır umarım.
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 1 Ags 2014 #795 @-araz- ımmm bizim buralar bulutlu bugün gözüm görmüyo belki ama havaya baktığım anlar sen geliyosun yine de aklıma.. yine gelsen yine bi sürü şeye taksak beraber .. özleniyosun ..
@-araz- ımmm bizim buralar bulutlu bugün gözüm görmüyo belki ama havaya baktığım anlar sen geliyosun yine de aklıma.. yine gelsen yine bi sürü şeye taksak beraber .. özleniyosun ..
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 1 Ags 2014 #796 r0se dediki: Çağlayağmur bn geldm sen yoksun ah be ablam. Genişletmek için tıklayın... Ama ama şimdide swn yoksun birtanem.
r0se dediki: Çağlayağmur bn geldm sen yoksun ah be ablam. Genişletmek için tıklayın... Ama ama şimdide swn yoksun birtanem.
P Papatya V.I.P V.I.P 1 Ags 2014 #797 @_nehir_ Ben onu ve sohbetini özledim. Film izlerken ve odamdaki kitapları görünce aklıma geliveriyorsun...
@_nehir_ Ben onu ve sohbetini özledim. Film izlerken ve odamdaki kitapları görünce aklıma geliveriyorsun...
Ninova Ya heRru Ya MeRru ! 2 Ags 2014 #798 @sllsn kuzum bi sen kaldin keske burda aktif olsan Bnm bi biam vardi bi zamanlar... :/
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 2 Ags 2014 #799 Papatya dediki: @_nehir_ Ben onu ve sohbetini özledim. Film izlerken ve odamdaki kitapları görünce aklıma geliveriyorsun... Genişletmek için tıklayın... Canım ben de özledim.. Ben de sık girmiyorum sen de bayağı ayrı düştük biz bu ara
Papatya dediki: @_nehir_ Ben onu ve sohbetini özledim. Film izlerken ve odamdaki kitapları görünce aklıma geliveriyorsun... Genişletmek için tıklayın... Canım ben de özledim.. Ben de sık girmiyorum sen de bayağı ayrı düştük biz bu ara
r0se Forum Onuru Özel üye 2 Ags 2014 #800 Çağlayağmur dediki: Ama ama şimdide swn yoksun birtanem. Genişletmek için tıklayın... @Çağlayağmur Ablaaammm burdaymm rahatszm biliyosn o yuzden biraz az giriyormm
Çağlayağmur dediki: Ama ama şimdide swn yoksun birtanem. Genişletmek için tıklayın... @Çağlayağmur Ablaaammm burdaymm rahatszm biliyosn o yuzden biraz az giriyormm