YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 27 Hzr 2011 #261 Yan masa "bilmukabe" dedi ve gümüş tepside gönderdi
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 27 Hzr 2011 #264 yesüll' e armağan ediyorum Kapat gözlerini kimse görmesin Yalnız benim için bak yeşil yeşil Gözlerin kimseye ümit vermesin Yalnız benim için bak yeşil yeşil
yesüll' e armağan ediyorum Kapat gözlerini kimse görmesin Yalnız benim için bak yeşil yeşil Gözlerin kimseye ümit vermesin Yalnız benim için bak yeşil yeşil
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 27 Hzr 2011 #265 Ne lan bu benim için bak yeşil yeşil falan nooluyoz
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 27 Hzr 2011 #266 ZeyNoO dediki: yesüll' e armağan ediyorum Kapat gözlerini kimse görmesin Yalnız benim için bak yeşil yeşil Gözlerin kimseye ümit vermesin Yalnız benim için bak yeşil yeşil Genişletmek için tıklayın... ZeyNoO ' ya armağan ediyorum Onur Akın - Seviyorum Seni =) Seviyorum seni ekmeği tuza banıp Banıp yer gibi Geceleri ateşler içinde uyanarak Ağzımı dayayıp musluğa Su içer gibi
ZeyNoO dediki: yesüll' e armağan ediyorum Kapat gözlerini kimse görmesin Yalnız benim için bak yeşil yeşil Gözlerin kimseye ümit vermesin Yalnız benim için bak yeşil yeşil Genişletmek için tıklayın... ZeyNoO ' ya armağan ediyorum Onur Akın - Seviyorum Seni =) Seviyorum seni ekmeği tuza banıp Banıp yer gibi Geceleri ateşler içinde uyanarak Ağzımı dayayıp musluğa Su içer gibi
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 27 Hzr 2011 #267 yeşüLL dediki: ZeyNoO ' ya armağan ediyorum Onur Akın - Seviyorum Seni =) Seviyorum seni ekmeği tuza banıp Banıp yer gibi Geceleri ateşler içinde uyanarak Ağzımı dayayıp musluğa Su içer gibi Genişletmek için tıklayın... Bende isterim bende Derman yok dizlerimde (bu şarkı inşallah böyleymiştir )
yeşüLL dediki: ZeyNoO ' ya armağan ediyorum Onur Akın - Seviyorum Seni =) Seviyorum seni ekmeği tuza banıp Banıp yer gibi Geceleri ateşler içinde uyanarak Ağzımı dayayıp musluğa Su içer gibi Genişletmek için tıklayın... Bende isterim bende Derman yok dizlerimde (bu şarkı inşallah böyleymiştir )
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 27 Hzr 2011 #268 YoRuMSuZ dediki: Bende isterim bende Derman yok dizlerimde (bu şarkı inşallah böyleymiştir ) Genişletmek için tıklayın... Ben de özledim bendedir o şarkının aslı. berenn'e Özcan Deniz - Beni Affet Bir adım kalmalı geriye Kırılmış şeylerin nihayetine Yalnızlığın eşiğinde Beni affet
YoRuMSuZ dediki: Bende isterim bende Derman yok dizlerimde (bu şarkı inşallah böyleymiştir ) Genişletmek için tıklayın... Ben de özledim bendedir o şarkının aslı. berenn'e Özcan Deniz - Beni Affet Bir adım kalmalı geriye Kırılmış şeylerin nihayetine Yalnızlığın eşiğinde Beni affet
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 27 Hzr 2011 #269 Tüm CerezForum Aİlesine; Melike Demirağ'dan - ARKADAŞ şarkısını armağan ediyorum Bir kıvılcım düşer önce, büyür yavaş yavaş Bir bakarsın volkan olmuş, yanmışsın arkadaş Dolduramaz boşluğunu ne ana ne gardaş Bu en güzel, bu en sıcak duygudur arkadaş
Tüm CerezForum Aİlesine; Melike Demirağ'dan - ARKADAŞ şarkısını armağan ediyorum Bir kıvılcım düşer önce, büyür yavaş yavaş Bir bakarsın volkan olmuş, yanmışsın arkadaş Dolduramaz boşluğunu ne ana ne gardaş Bu en güzel, bu en sıcak duygudur arkadaş