eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 13 Eyl 2008 #51 €w!k dediki: İlknura Aslı Güngör& Ferhat Göçer Kalp Kalbe Karşı ... umarım bişeler anımsatmıştır.. Genişletmek için tıklayın... Ne hatırLatması Gerekiyodu...??
€w!k dediki: İlknura Aslı Güngör& Ferhat Göçer Kalp Kalbe Karşı ... umarım bişeler anımsatmıştır.. Genişletmek için tıklayın... Ne hatırLatması Gerekiyodu...??
iLk_NuR Üstat 13 Eyl 2008 #52 [MV][/MV] €w!k dediki: İlknura Aslı Güngör& Ferhat Göçer Kalp Kalbe Karşı ... umarım bişeler anımsatmıştır.. Genişletmek için tıklayın... SaoL bitaneckmm eminoL çokşey hatırLattı bendende sana ahsen son şarkı geLsin
[MV][/MV] €w!k dediki: İlknura Aslı Güngör& Ferhat Göçer Kalp Kalbe Karşı ... umarım bişeler anımsatmıştır.. Genişletmek için tıklayın... SaoL bitaneckmm eminoL çokşey hatırLattı bendende sana ahsen son şarkı geLsin
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 19 Eyl 2008 #57 Giresun Karşılaması da benden Cela'e gelsin
Celal28- Forum Gururu 20 Eyl 2008 #58 Bir Üyemize Demet Akalın-Allahından Bul Sarkısı İsim Wermiyorum O Kendisini Biliyor.!!!
dağcı Üstat 20 Eyl 2008 #59 zeynepcime o beni sırtımdan vurdu gelsin bölemiydi bu şarkının adı ebru gündeş sölyodu galiba
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 20 Eyl 2008 #60 dağcı dediki: zeynepcime o beni sırtımdan vurdu gelsin bölemiydi bu şarkının adı ebru gündeş sölyodu galiba Genişletmek için tıklayın... Abi yaşlandın diyorumda anlamıyon Ebru gündeş değil Ebru Yaşar söylüyor abicimm Hem naptım ben sana yaa
dağcı dediki: zeynepcime o beni sırtımdan vurdu gelsin bölemiydi bu şarkının adı ebru gündeş sölyodu galiba Genişletmek için tıklayın... Abi yaşlandın diyorumda anlamıyon Ebru gündeş değil Ebru Yaşar söylüyor abicimm Hem naptım ben sana yaa