nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 13 Tem 2016 #31 @dderya canimsin vakit ayırıp gelemedim ki foruma. Sık sık hatirlatmana rağmen aklımdan çıktı maalesef Oyumu kullandım emeklerinize sağlık arkadaşlar
@dderya canimsin vakit ayırıp gelemedim ki foruma. Sık sık hatirlatmana rağmen aklımdan çıktı maalesef Oyumu kullandım emeklerinize sağlık arkadaşlar
dderya kOkOşŞ V.I.P 13 Tem 2016 #32 nazenin dediki: @dderya canimsin vakit ayırıp gelemedim ki foruma. Sık sık hatirlatmana rağmen aklımdan çıktı maalesef Oyumu kullandım emeklerinize sağlık arkadaşlar Genişletmek için tıklayın... Biliyorum guzelim benimm yogunluktan vakit ayiramadigin icin aklindan cikmis anliyorum . Benim triplerim sana degil
nazenin dediki: @dderya canimsin vakit ayırıp gelemedim ki foruma. Sık sık hatirlatmana rağmen aklımdan çıktı maalesef Oyumu kullandım emeklerinize sağlık arkadaşlar Genişletmek için tıklayın... Biliyorum guzelim benimm yogunluktan vakit ayiramadigin icin aklindan cikmis anliyorum . Benim triplerim sana degil
dderya kOkOşŞ V.I.P 16 Tem 2016 #33 Anket bu gece kapaniyor arkadaslar oy kullanmayanlara duyurulurrr
dderya kOkOşŞ V.I.P 17 Tem 2016 #34 10 oy ile 2 birincimiz var resim 2 @Gönülçelen ve resim 4 ile @ZeyNoO 'yu tebrik ediyorum
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 17 Tem 2016 #36 Tebrikler canlar Ama ikinci üçüncü resim sahiplerini de bilelim merak ediyorum ilk üc ismi veriyorduk hanı
Tebrikler canlar Ama ikinci üçüncü resim sahiplerini de bilelim merak ediyorum ilk üc ismi veriyorduk hanı
dderya kOkOşŞ V.I.P 17 Tem 2016 #37 Ayy unutmusum onu resim 1 ile 3.müz de @Gül Kurusu herkesi tekrardan tebrik ediyorum
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 17 Tem 2016 #38 Katılan herkesi kutluyorum, benim için son derece zor bir konuydu çünkü romantizmle uzaktan yakından alakam yok. Hemen ödüller iletiliyor. Sonuncu resim kimindi acaba ona da 3.lük ödülü var çünkü. 2 adet birinci 1 adet ikinci, bir adet 3. var.
Katılan herkesi kutluyorum, benim için son derece zor bir konuydu çünkü romantizmle uzaktan yakından alakam yok. Hemen ödüller iletiliyor. Sonuncu resim kimindi acaba ona da 3.lük ödülü var çünkü. 2 adet birinci 1 adet ikinci, bir adet 3. var.
dderya kOkOşŞ V.I.P 17 Tem 2016 #39 nasıl düşünemedim ki ben bunu resim 3 @katip 'e ait yani sırayla, 1.ler @ZeyNoO ve @Gönülçelen , 2. @Gül Kurusu ve 3. @katip
nasıl düşünemedim ki ben bunu resim 3 @katip 'e ait yani sırayla, 1.ler @ZeyNoO ve @Gönülçelen , 2. @Gül Kurusu ve 3. @katip
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 17 Tem 2016 #40 katılımcı arkadaşlarımı tebrik ediyorum... emeklerine sağlık