Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 23 Arl 2012 #163 Bu tür bir denem yaptırmıştım. Kendim denemedim ama @cemree canım farklı renkle dahamı güzel olurdu diye düşündüm. Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
Bu tür bir denem yaptırmıştım. Kendim denemedim ama @cemree canım farklı renkle dahamı güzel olurdu diye düşündüm.
cemree =)=) V.I.P 23 Arl 2012 #164 Çağlayağmur dediki: Bu tür bir denem yaptırmıştım. Kendim denemedim ama @cemree canım farklı renkle dahamı güzel olurdu diye düşündüm. Genişletmek için tıklayın... Pembe üzerine denedim ama olmadı abla koyu renklerde zaten belli olmuyo bende parlatıcı sürdüm üstüne yaptım tek parmagımdaysa beyaz üzerine yaptım Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
Çağlayağmur dediki: Bu tür bir denem yaptırmıştım. Kendim denemedim ama @cemree canım farklı renkle dahamı güzel olurdu diye düşündüm. Genişletmek için tıklayın... Pembe üzerine denedim ama olmadı abla koyu renklerde zaten belli olmuyo bende parlatıcı sürdüm üstüne yaptım tek parmagımdaysa beyaz üzerine yaptım
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 23 Arl 2012 #165 cemree dediki: Pembe üzerine denedim ama olmadı abla koyu renklerde zaten belli olmuyo bende parlatıcı sürdüm üstüne yaptım tek parmagımdaysa beyaz üzerine yaptım Genişletmek için tıklayın... Gride daha belirgin olabilir canım. Bendemi denesem ne
cemree dediki: Pembe üzerine denedim ama olmadı abla koyu renklerde zaten belli olmuyo bende parlatıcı sürdüm üstüne yaptım tek parmagımdaysa beyaz üzerine yaptım Genişletmek için tıklayın... Gride daha belirgin olabilir canım. Bendemi denesem ne
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 23 Arl 2012 #167 Griyi severim ama önce gidip almam lazım canım. Denediğimde eklerim
MeRciMeK V.I.P V.I.P 23 Arl 2012 #169 Baya eğlenmiştik ya o gece Yorumsuzun yüzünüde kara çıkarmıştık Ben dümdüz oje sürüp gidiyorum ya denerim bende tekrarr bunu
Baya eğlenmiştik ya o gece Yorumsuzun yüzünüde kara çıkarmıştık Ben dümdüz oje sürüp gidiyorum ya denerim bende tekrarr bunu
cemree =)=) V.I.P 23 Arl 2012 #170 MeRciMeK dediki: Baya eğlenmiştik ya o gece Yorumsuzun yüzünüde kara çıkarmıştık Ben dümdüz oje sürüp gidiyorum ya denerim bende tekrarr bunu Genişletmek için tıklayın... Çooook eğlenmiştik
MeRciMeK dediki: Baya eğlenmiştik ya o gece Yorumsuzun yüzünüde kara çıkarmıştık Ben dümdüz oje sürüp gidiyorum ya denerim bende tekrarr bunu Genişletmek için tıklayın... Çooook eğlenmiştik