cemree =)=) V.I.P 11 Mys 2011 #141 MeRciMeK dediki: Ben pek zevkli değilimdir..Sen yarın seçenke sun buluruz Genişletmek için tıklayın... olaya bak oje bulduk kıyafet yok
MeRciMeK dediki: Ben pek zevkli değilimdir..Sen yarın seçenke sun buluruz Genişletmek için tıklayın... olaya bak oje bulduk kıyafet yok
MeRciMeK V.I.P V.I.P 11 Mys 2011 #143 Genelde kıyafete oje uydurulur ama biz ojeye kıyafet uyduruyoruz ..Ben yarın sabah öyle yapıcam .. Geç kalırsam bulduğumu giyerim ..Çantama aseton atıp yolda oje silerim Sonuçta okula gidiyorum
Genelde kıyafete oje uydurulur ama biz ojeye kıyafet uyduruyoruz ..Ben yarın sabah öyle yapıcam .. Geç kalırsam bulduğumu giyerim ..Çantama aseton atıp yolda oje silerim Sonuçta okula gidiyorum
cemree =)=) V.I.P 11 Mys 2011 #144 MeRciMeK dediki: Sen perşembe sadece sinemaya gideceğine emin misin ?? Genişletmek için tıklayın... evet emınım ama tek değil tabıkı o gun gıyınıp bır foto çekerım ve profıle koyarım yorum yaparsınız
MeRciMeK dediki: Sen perşembe sadece sinemaya gideceğine emin misin ?? Genişletmek için tıklayın... evet emınım ama tek değil tabıkı o gun gıyınıp bır foto çekerım ve profıle koyarım yorum yaparsınız
MeRciMeK V.I.P V.I.P 11 Mys 2011 #145 Hmm peki o zaman Allahım sen benim içimede birazcık süslü olma isteği serpiştir
cemree =)=) V.I.P 11 Mys 2011 #146 yarın herkeze gosterıcem ama anlatmıcam 1 2 gun sonra anlatırım millet arastırsın bıraz herşeyı devletten beklemesınler dımı ama
yarın herkeze gosterıcem ama anlatmıcam 1 2 gun sonra anlatırım millet arastırsın bıraz herşeyı devletten beklemesınler dımı ama
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 11 Mys 2011 #149 mercimek dediki: forumun adını söyle bari Genişletmek için tıklayın... + 1
MeRciMeK V.I.P V.I.P 11 Mys 2011 #150 Neyse tatlım benim sabahtan ekonomiye can verme dersim var , ayrıca boynum tuttu yine dayanamıyorum ve gidiyorum... Görüşmek üzereeee
Neyse tatlım benim sabahtan ekonomiye can verme dersim var , ayrıca boynum tuttu yine dayanamıyorum ve gidiyorum... Görüşmek üzereeee