MeRciMeK V.I.P V.I.P 11 Mys 2011 #131 İspatladık Ben diğer elimide yaptım ..Birine mesaj atıyım da bana parlatıcı getirsinler sabah açık parfümeri bulamam Yok çok kuruyunca kaldırmıyo test edildi onaylandı..Bu saatte uğraştığım olaya bak
İspatladık Ben diğer elimide yaptım ..Birine mesaj atıyım da bana parlatıcı getirsinler sabah açık parfümeri bulamam Yok çok kuruyunca kaldırmıyo test edildi onaylandı..Bu saatte uğraştığım olaya bak
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 11 Mys 2011 #133 Her ikinizi de tebrik ediyorum 5000 daha iletiliyor hemen hakikaten yüzümü kara çıkardınız inanmamıştım yapabileceğinize
Her ikinizi de tebrik ediyorum 5000 daha iletiliyor hemen hakikaten yüzümü kara çıkardınız inanmamıştım yapabileceğinize
cemree =)=) V.I.P 11 Mys 2011 #134 azimmm hırssss ve basarııı benım gozum hala en basta gosterılende onu yapmam sart çok hos duruyo
MeRciMeK V.I.P V.I.P 11 Mys 2011 #135 Artık uyuyabilirim sanırım..Gerçi Eve gelince 3-4 saat uyumuştum ben ..Cemre sen inş. uyanabilirsin
cemree =)=) V.I.P 11 Mys 2011 #136 yanlız ojeler tamam daa benım kıyafet noldu yaa yarın onada bı el atmak lazımm
cemree =)=) V.I.P 11 Mys 2011 #137 uyanamazsamda stajdakı hocalardan fırcamı yerım sonrada işim vardı dıyıp ojelerımı gosterırım hahaha
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 11 Mys 2011 #139 Evet evet bu kıyafet olayını da halletmek lazım. Şöyle kıyafet programı bulalım bir tane saç stip programı gibi bişey Test edelim
Evet evet bu kıyafet olayını da halletmek lazım. Şöyle kıyafet programı bulalım bir tane saç stip programı gibi bişey Test edelim