MeRciMeK V.I.P V.I.P 11 Mys 2011 #122 Çok güzel değil kandırmayalım kendimizi Yalnız çok kuruyunca oje yine olmuyor .. Orta kıvamda kurutmak gerekiyormuş .. Çünkü diğer elim olmadı ojelerin hepsini silicem tekrar Herkes gördüyse ben ellerimide kaldırıyım
Çok güzel değil kandırmayalım kendimizi Yalnız çok kuruyunca oje yine olmuyor .. Orta kıvamda kurutmak gerekiyormuş .. Çünkü diğer elim olmadı ojelerin hepsini silicem tekrar Herkes gördüyse ben ellerimide kaldırıyım
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 11 Mys 2011 #123 Hayır ya ne kaldırması kesinlikle kalsın olur mu öyle şey
AngeL Özel Üye Özel üye 11 Mys 2011 #125 bencede kalsin sipat icin herkes görür ileride ve gercekten ola bilicenide anlarlar
MeRciMeK V.I.P V.I.P 11 Mys 2011 #127 Ya da çok kurutun ama kolonyayyı boca edin o zaman daha koyu oluyor
cemree =)=) V.I.P 11 Mys 2011 #129 kolanyayı çok dokunce hıç çıkmıyo yaa yada kaldırıyo ojeyı ama ilk gördugum de bayılmıstım ugrasıcam
AngeL Özel Üye Özel üye 11 Mys 2011 #130 Ikinizide tebrik ediyorum valla aferim size yaptiniz ya süperler bence