YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 11 Mys 2011 #112 Teknik ilk mesajda anlatılmıştı. Sonra yaparız falan dediler ama sonuç hüsran Gazete Baskılı Oje Tekniği
Teknik ilk mesajda anlatılmıştı. Sonra yaparız falan dediler ama sonuç hüsran Gazete Baskılı Oje Tekniği
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 11 Mys 2011 #117 Woowww hakikaten yapmışsın yaaa Bak utandım şimdi eklenmeyeceğinden eminim çok da güzel durmuş, magazinel bişeyler de bekliyoruz Söz verdiğim gibi 5000 hemen iletiliyor
Woowww hakikaten yapmışsın yaaa Bak utandım şimdi eklenmeyeceğinden eminim çok da güzel durmuş, magazinel bişeyler de bekliyoruz Söz verdiğim gibi 5000 hemen iletiliyor
cemree =)=) V.I.P 11 Mys 2011 #118 ya super benım ılk yaptıklarım aha guzel oldu bunlar silik cıkıyo neden kıı
MeRciMeK V.I.P V.I.P 11 Mys 2011 #119 Evet ordaki gibi net değil ya onlar farklı gazeteyle yaptılar yada biz tam becremedik.. Ya tam oje rengi değil bilemiyorum.. Ellerimde benim gibi fotojenik değil onu da farketmiş olduk Ama dediğimi yaptım
Evet ordaki gibi net değil ya onlar farklı gazeteyle yaptılar yada biz tam becremedik.. Ya tam oje rengi değil bilemiyorum.. Ellerimde benim gibi fotojenik değil onu da farketmiş olduk Ama dediğimi yaptım
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 11 Mys 2011 #120 Ama gerçekten güzel olmuş ilk deneme için. Tebrik ediyorum seni 5000 ilettim