L LâL ღ GALATASARAY ღ 5 Mys 2014 #1 Konu Başlığından da Anlayacağınız Üzere Geceye İçinizden Gelen Her Şeyi Söyleyebilirsiniz Hadi Herkes Geceye Bir Şeyler Söylesin . İlk Ben Söyleyeyim : Kafam Dağınık Olabilir Ama ; - Kimi Nereye Koyduğumu Asla Unutmam . .
Konu Başlığından da Anlayacağınız Üzere Geceye İçinizden Gelen Her Şeyi Söyleyebilirsiniz Hadi Herkes Geceye Bir Şeyler Söylesin . İlk Ben Söyleyeyim : Kafam Dağınık Olabilir Ama ; - Kimi Nereye Koyduğumu Asla Unutmam . .
mihrimah turquoise Özel üye 5 Mys 2014 #2 Geceyedir küsmelerim.. Şiir olmak için şairi terkedeceksin.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 5 Mys 2014 #3 Gece midir insanı hüzünlendiren, yoksa insan mıdır hüzünlenmek için geceyi bekleyen?
patik Özel Üye Özel üye 5 Mys 2014 #5 Sen ne aydınlıklara gebesin... Senin en koyu olduğun an sabaha en yakın andır.
L LâL ღ GALATASARAY ღ 6 Mys 2014 #6 Yine Bir Hüzün Kapladı İçimi . Ne Zaman Aklıma O Günler Gelse Hep Böyle Olurum . Hayırlısıyla Bi Sabah Olsaydı da Babamı Ziyarete Gitseydim . .
Yine Bir Hüzün Kapladı İçimi . Ne Zaman Aklıma O Günler Gelse Hep Böyle Olurum . Hayırlısıyla Bi Sabah Olsaydı da Babamı Ziyarete Gitseydim . .
dderya kOkOşŞ V.I.P 8 Mys 2014 #8 Benimle yalniz kal .kimse gelmesin yanima Gece ve ben...karanligin asilligi, sessizligin ve sukunun dusleri oksamasi
Benimle yalniz kal .kimse gelmesin yanima Gece ve ben...karanligin asilligi, sessizligin ve sukunun dusleri oksamasi
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 8 Mys 2014 #9 Güzelsin gece, tıpkı diğer güzel geceler gibi.