Ninova Ya heRru Ya MeRru ! 1 Ags 2014 #11 Karar kararabildigin kadar alt tarafi siyahsin ve bnm icim zaten kararmis.ama unutma saltanatin gunes doguncaya kadar.
Karar kararabildigin kadar alt tarafi siyahsin ve bnm icim zaten kararmis.ama unutma saltanatin gunes doguncaya kadar.
L LâL ღ GALATASARAY ღ 3 Ags 2014 #13 Gece Gece Migrenim Çıktı İyi mi ? Ağrı Kesici Diyorlar Hiçte Ağrıyı Kesmiyor
Ninova Ya heRru Ya MeRru ! 3 Ags 2014 #14 @LâL sendemi cekiyorsun Allah yardimcin olsun bndede var gecen hafta uc kere yokladi :/
L LâL ღ GALATASARAY ღ 3 Ags 2014 #15 Ninova dediki: @LâL sendemi cekiyorsun Allah yardimcin olsun bndede var gecen hafta uc kere yokladi :/ Genişletmek için tıklayın... Amin Amin Cümlemizin . Benim ki Tek Taraflı Oluyor Ya Sağ Tarafımı Hissetmiyorum Şuan
Ninova dediki: @LâL sendemi cekiyorsun Allah yardimcin olsun bndede var gecen hafta uc kere yokladi :/ Genişletmek için tıklayın... Amin Amin Cümlemizin . Benim ki Tek Taraflı Oluyor Ya Sağ Tarafımı Hissetmiyorum Şuan
Ninova Ya heRru Ya MeRru ! 3 Ags 2014 #16 @LâL fenaymis ya :/ Novalgin yada dolorex igne tek cozumun gibi duruo :/
L LâL ღ GALATASARAY ღ 3 Ags 2014 #17 Ninova dediki: @LâL fenaymis ya :/ Novalgin yada dolorex igne tek cozumun gibi duruo :/ Genişletmek için tıklayın... 3 Tane Dolorex İçtim Bi Faydasını Göremedim ki Son Bi Ümit Kendimi Hemşire Komşuya Atacağım Geçen Sefer ki İğneden Yapsın . İnşâAllah Evdedir
Ninova dediki: @LâL fenaymis ya :/ Novalgin yada dolorex igne tek cozumun gibi duruo :/ Genişletmek için tıklayın... 3 Tane Dolorex İçtim Bi Faydasını Göremedim ki Son Bi Ümit Kendimi Hemşire Komşuya Atacağım Geçen Sefer ki İğneden Yapsın . İnşâAllah Evdedir
dderya kOkOşŞ V.I.P 4 Ags 2014 #19 john saul okuyorum diye cok korkutma beni gece. iblisleri hissettiriyosun