YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 6 Ags 2014 #32 Daha önce görmediğim bir oyun, yaratıcı yaa Teşekkürler oyun için @LâL ... Seviyorum seni gece...
L LâL ღ GALATASARAY ღ 6 Ags 2014 #33 YoRuMSuZ dediki: Daha önce görmediğim bir oyun, yaratıcı yaa Teşekkürler oyun için @LâL ... Seviyorum seni gece... Genişletmek için tıklayın... Ben Teşekkür Ederim O Zaman Sık Sık Bekliyorum Seni Buraya
YoRuMSuZ dediki: Daha önce görmediğim bir oyun, yaratıcı yaa Teşekkürler oyun için @LâL ... Seviyorum seni gece... Genişletmek için tıklayın... Ben Teşekkür Ederim O Zaman Sık Sık Bekliyorum Seni Buraya
L LâL ღ GALATASARAY ღ 6 Ags 2014 #35 Bu Gece de Barış Manço'nun Sözleri Yankılanıyor Kulaklarımda . . Geceler Bitmek Bilmiyor, Geceler Buz Gibi, Sabah Olmuyor
Bu Gece de Barış Manço'nun Sözleri Yankılanıyor Kulaklarımda . . Geceler Bitmek Bilmiyor, Geceler Buz Gibi, Sabah Olmuyor
Ninova Ya heRru Ya MeRru ! 6 Ags 2014 #36 Geceler oyle bir kotu dinli gavur gavur ki sorma. .. yuregimin hasretinde yalnizlik degme pust gaybana gecelerin esaretinde...
Geceler oyle bir kotu dinli gavur gavur ki sorma. .. yuregimin hasretinde yalnizlik degme pust gaybana gecelerin esaretinde...
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 25 Mys 2015 #38 ne yaparsan yap ardından gelen gündüzü engelleyemezsin
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 25 Mys 2015 #39 G ece denmiş adına, ihtişamın karanlığında E n özel anların şahidi, yıldızların sahibi C anın gün dönüp gelene kadar bağında E y gece terk et beni, güne yetiştir beni... Geceler, geceler...
G ece denmiş adına, ihtişamın karanlığında E n özel anların şahidi, yıldızların sahibi C anın gün dönüp gelene kadar bağında E y gece terk et beni, güne yetiştir beni... Geceler, geceler...